Kristian Aarhus setter ballen forbi Lyngdals målvakt.

Søgne-herrene med solid start på høstsesongen

Publisert Sist oppdatert
Tre fornøyde målscorere etter kampen mot Lyngdal: fra venstre Daniel Aamodt, Kristian Aarhus og Kevin Johansen.

Søgne – Lyngdal 6 – 1 ( 1 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion lørdag ettermiddag.

Etter en laber start på kampen mot den gamle rivalen Lyngdal, hvor hjemmelaget på tross av sterk medvind i første omgang måtte vente til nesten timen spilt før det virkelig løsnet spillemessig, i motvinden.

Lite sjanser i første omgang

Feriemodus og sterk vestavind kan være årsaken til en sjansefattig og jevn første omgang hvor Lyngdal fort kunne tatt ledelsen i starten av kampen. Etter halvtimen spilt kom omgangens første og eneste mål da Markus Aamodt satte ballen bak en utspilt Lyngdal målvakt. Lite skjedde etter scoringen slik at det stod 1 – 0 til hjemmelaget etter halvspilt kamp.

Bare et lag på banen

I andre omgang var det et påskudd hjemmelag som tok kommandoen i kampen, men mot spilles gang utlignet bortelaget til 1 – 1 på en heading fem minutter inn i omgangen. Denne scoringen så ut til å tenne hjemmelaget og etter hvert var det bare et lag på banen. Det ene sjansen etter den andre ble skapt etter godt spill og fenten minutter inn i andre omgang var kampen nærmest punktert etter to kjappe Søgne-scoringer, først på straffe ved Kevin Johansen, etterfulgt av en Daniel Aamodt scoring fra kort hold.

Stor sjanse til Ditlef Ueland.

Etter disse scoringene gikk Lyngdal helt opp i limingen og spørsmålet var da hvor mange mål hjemmelaget kunne klare å score. Til slutt endte det med utklassingssifrene 6 – 1.  4 – 1 scoret Jarle Rogstad, like etter at han fikk en scoring feilaktig annullert.

De to siste målene scoret unggutten Kristian Aarhus som begge gangene var sikkerheten selv alene med keeper.

Best på Søgne var denne gangen ungguttene Håkon Wiig Fjeld og Marcus Vassnes som sammen med Kevin Johansen gjorde en meget god kamp.

Opp på 2.andre plass

Med denne seieren klatret Søgne opp på andre plass på 4. divisjonstabellen med 28. poeng etter fjorten spilte kamper. Neste kamp før Søgne-herrene er bortekamp mot et ungt Jerv 2 lag. Denne kampen spilles på Levermyr stadion mandag 19 august klokken19.30