Det var ampert etter kampen lørdag ettermiddag.

Ampert da Søgne spilte uavgjort mot Express

Håkon W. Fjeld spilte en god kamp.

Express – Søgne 1 – 1 ( 1 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Fevik stadion lørdag ettermiddag.

Det ble skikkelig ampert mot slutten av kampen mellom Express og Søgne da lagene møttes på en noe ujevn naturgress matte i Fevik. Kampleder hadde sin fulle hyre med å roe flere hissige spillere samt dele ut en haug med gule kort (15, så vidt vi fikk med oss) og to røde kort, ett til hvert lag.

Dårlig klarering

I første omgang var hjemmelaget det beste laget, delvis ved hjelp av medvind, og da kvarteret var spilt var det klart for hjemmeledelse 1 – 0 etter at en Søgne-forvarer gjorde en dårlig klarering som gjorde at spissen til Express kun sette ballen i mål. Etter dette målet var kampen jevnspilt med to gode forvar som gjorde at det omtrent ikke ble skapt en eneste farlighet foran målene.

Ampert på slutten

I andre omgang var det Søgne som hadde fordelen av medvind og laget var klart best gjennom hele omgangen. Midtveis i omgangen hadde Kevin Johansen en kjempesjanse uten at det ble scoring av det.

Kevin Johansen kom igjen på scoringslisten.

De siste ti minuttene pluss hele åtte minutter tilleggstid ble skikkelig hektiske. De gule kortene florerte og dommeren måtte stadig roe ned hissige spillere på begge lag. Like før tilleggstiden startet fikk en Express spiller sitt andre gule kort og måtte forlate banen. Dette medførte at Søgne styrte alt og to minutter inn i overtiden utlignet Kevin Johansen til 1 – 1 og med seks minutter igjen å spille øynet Søgnes spillere og ledere muligheten for et vinnermål helt på tampen av kampen.

Etter en tøff duell for hjemmelagets mål kokte det over for flere spillere som endte med at Søgnes gode midtstopper Dan-Roger Roland fikk marsjordre etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort i kampen. Etter denne utvisning jevnet kampen seg ut og begge lag skapte en del farligheter uten at det ble tellende resultat ut av det og en svett kampleder kunne blåse av kampen til poengdeling 1 – 1.