Tidligere Søgne-spiller Fredrik K. Bergmann i midten, flankert av Søgne-spillerne Karl F. Bjelland (til venstre) og Andreas Rinde-Rosland.

Slitent Søgne-lag tapte bunnoppgjør

Strekspiller Morten Lossius pakkes inn av KIF-forvaret.

Søgne – KIF 2 28 – 32 ( 12 – 12 ) 4. divisjon håndball herrer, Tinntjønnhallen onsdag kveld.

Det ble nok et tap for Søgne HK sitt herrelag da ungguttene fra Kristiansand 2 gjestet Tinntjønnhallen onsdag kveld.

I første omgang var hjemmelaget brukbart påskrudd slik at laget holdt følge med de kjappe ungguttene fra Kristiansand. 12 – 12 til pause var et helt greit resultat i forhold til spill og sjanser.

Ble slitne mot slutten

Etter en jevnspilt start på andre omgang begynte etter hvert bortelaget å dra fra i målprotokollen. Midtveis i omgang var det fortsatt spenning i kampen, da bortelaget ledet med to mål. Da kamp-uret bikket 20. spilte minutter i andre omgang så det ut til at hjemmelaget gikk på en kollektiv kondis-sprekk. Gang på gang klarte ikke Søgne-spillerne å flytte beina kjapt nok slik at fintesterke KIF-spillere gang på gang nærmeste kunne spasere gjennom den berømte låvedøra til stor frustrasjon for Søgne-målvakt Kjetil H. Eeg.

I tillegg ble jobben enkel for bortelagets forsvar, da hjemmelagets bakspillere stadig søkte etter innspill til en mer og mer sliten Morten Lossius på streken.

Tynn stall

Kveldens tap mot tabell-nabo KIF2 gjør at Søgne med tre kamper igjen å spille kjemper laget om å unngå å havne helt siste på laveste herre-nivå i Agder.

– Dette var en dårlig kamp av oss mot et lag vi burde slå. Med kun to spillere på benken og et heller dårlig treningsgrunnlag så blir vi for trøtte mot slutten av kampene mot et lag som har en bredere stall som er bedre trent enn oss gjør at vi taper helt fortjent i kveldens kamp, kommenterte en frustrert og sliten Morten Lossius etter nok et tap for Søgne-herrene.