Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow til Søgne gamle prestegård førstkommende søndag. (Foto: Lars Opstad)

- Dette blir helt bajas

  Nicolai Prebensen
  18. juli 2019
  14:03
- Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TV-programmer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne, skriver Søgne gamle prestegård om Barnas kultursøndag på Søgne gamle prestegård førstkommende søndag.

- Dette blir helt bajas, skriver kulturenheten i Søgne kommune.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering er aldri to forestillinger like.

- Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Dette siste er på mangemåter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum, avslutter kulturenheten i pressemeldingen.

Passer best fra seks år og oppover.

Søndag er det Barnas kultursøndag på Søgne gamle prestegård. (Foto: Lars Opstad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no