VAMP spiller i Amfiet på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. (Foto: Inger Staveland)

Vamp med ny EP «Brev» - alltid i bevegelse i Amfiet torsdag

  Nicolai Prebensen
  16. juli 2019
  14:16
Samarbeidet med Kolbein Falkeid har vært en hjørnestein i Vamps karriere og mens bandet turnerte vinteren 2017/2018 begynte Øyvind Staveland å jobbe med diktene hans igjen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Dikt uten rim og rytme, som ikke var ment for tonesetting, men som hadde ligget der lenge som en spennende utfordring. Nå, på reise opplevdes de mer som brev. Og ”Brev” ble derfor arbeidstittel på dette nye og spennende prosjektet. I løpet av 27 år har Vamp utgitt 11 studioalbum pluss to full symfoni med Kork, to samleplater og ett livealbum.

Torsdag spiller de i Amfiet på Søgne gamle prestegård.

Studioplatene har kommet med to til tre års mellomrom. Nå går bandet nye veier. Blant annet forlater de Universal Music til fordel for det nyetablerte selskapet TBC Records AS, og gir for første gang ut en EP. 

- Sørlandets koseligste ute-amfi inviterer til sommersang i skyggen av Rhododendronbuskene på kultursenteret Søgne gamle prestegård. Sangen og musikken smyger seg inn i sinnet. Vi byr på svale sommernetter. Mennesker beveges. Tida stilner, skriver lleder av kulturenheten i Søgne kommune, Marianne Laukvik i en pressemelding. Torsdag er det VAMPs tur til å stå på scenen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no