Rivning av administrasjonsbygget ved Nygård skole. (Foto: Kenneth Harbak)

Høy aktivitet i Eiendomsenheten i ferien

  Jon Aamodt
  16. juli 2019
  02:13
Sommer betyr ikke nødvendigvis ferie for Eiendomsenheten i Søgne kommune. Når skoler og barnehager er feriestengt, er dette en gylden anledning til å foreta oppgradering og vedlikehold av bygninger. Leder ved avdelingen,  Kenneth Harbak gir følgende statusoppdatering for sommerens arbeider ved avdelingen.

Tinntjønn skole 
- Her har hallen blitt lakket opp og vedlikeholdsmerket i begynnelsen av juli, og hallen er nå klar for ny treningssesong, sier Harbak til N247.

Lunde skole
Skolen er ferdig malt ved hjelp av byggdrifter ved skolen og sommerhjelp. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Nygård skole
- Her har det vært full aktivitet nå i sommer med riving av administrasjonsbygget. Det er PK entreprenør som har fått anbudet med nytt bygg til administrasjon og undervisning til et totalbudsjett på 56 millioner kroner. Arbeidet forventes ferdig neste år. 

SFO får nytt kjøkken i løpet av august, og arbeidet med klargjøring foregår nå i sommer med håndverkere som kommunen har rammeavtale med. 

- Det gamle kjøkkenet har sett sine beste dager, og nytt er tilpasset en bruk med 80 SFO-elever hvor det er tilrettelagt for sort og ren sone. SFO må i en periode ved oppstart bruke skolens ordinære kjøkken før nytt er på plass i løpet av august. Nygård gamle skole blir malt opp i løpet av juli/august, sier Harbak (bildet).

Åros barnehage 
Barnehagen har fått nytt kjøkken som blir ferdig nå i løpet av sommeren. Også her er det et moderne kjøkken med kapasitet til 100 barn som skal ha mat daglig. Kjøkkenet er bygd opp i eksisterende lokale og tilpasset bruken i nært samarbeid med mattilsynet. 

Langenes skole
Ved Langenes skole males det gjennom hele juli med bruk av ekstrahjelp og sommerhjelp. 

Utleieboliger
- Det er flere boliger som klargjøres for utleie i løpet av august og september med totaloppussing.  I alt har kommunen 135 boliger/leiligheter som leies ut. I tillegg kommer sykehjemsplasser, avslutter avdelingslederen.


Nytt kjøkken i Åros barnehage, (Foto: Kenneth Harbak)

Malingsarbeid ved Lunde skole. (Foto: Kenneth Harbak)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no