Båtfører i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune, Willy Andresen ble nylig frastjålet alt av fiskerelatert utstyr fra båten sin. Han vil gjerne advare andre fritidsfiskere. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Den fisken må smake utrolig vondt

  Nicolai Prebensen
  14. juli 2019
  13:23
Båtfører i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune, Willy Andresen er mye på sjøen også på fritiden og han er en ivrig fisker. Lørdag fikk han en dårlig opplevelse da han oppdaget at båten han har i Rona på Langenes hadde vært utsatt for innbrudd.

- Masse fiskeutstyr var borte. Jeg hadde mange toggegarn i båten, kniver og alt av fiskekrelatert utstyr var stjålet. Fisken som blir tatt med mine redskaper må da smake utrolig vondt, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Andresen vil ikke ha noe «styr» rundt tyveriene, men oppfordrer båtfolket til å følge med, og sjekke båtene sine ofte.

- Jeg kontakter dere kun fordi jeg vil oppfordre andre som har utstyr i båtene sine til å sikre dette så godt som mulig. Jeg har per i dag ikke hørt om andre tilsvarende tyverier, men man vet aldri, avslutter han.
Sist oppdatert 14.07.2019 klokken 13:29 av Nicolai Prebensen

Willy Andresen (nærmest kamra) vil gjerne varsle andre fritidsfiskere om å sikre redskapen godt når den ikke er i sjøen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no