Pianistene Daria Parkhomenko og Vasyl Kotys gleder seg til å spille på utendørsscenen i hagen til Ole Per på Salemsveien i Søgne søndag. (Foto: Jon Aamodt)

- Gleder oss til å spille i hagen på Salemsveien

  Jon Aamodt
  13. juli 2019
  20:35
- Jeg var her i Søgne også for to år siden og skulle spille i hagen til Ole Per. Da var været så dårlig at konserten flyttet innendørs. Nå gleder jeg meg veldig til endelig å få spille ute i den flotte hagen. Været søndag ser jo ut til å bli helt perfekt, sier Daria Parkhomenko, en av de to pianistene som søndag spiller i hagen til Ole Per på Salemsveien i Søgne. 

Sammen med Vasyl Kotys er Daria ankommet Søgne og lader opp til konserten søndag i rolige omgivelser i den flotte hagen på Salemsveien. 

Musikere med omfattende program
Hun forteller videre at hun i år har brukt mye tid på sin første CD-produksjon, og neste år skal hun etter planen fullføre masterstudiet hun holder på med. Konsertdeltagelsen hennes vil derfor bli noe begrenset i den nærmeste tiden, men til Søgne ville hun uansett. 

Vasyl er i Søgne og Salemsveien for første gang, og også han ser frem til å spille på den flotte utendørsarenaen søndag. 

- Senere i år skal jeg spille ved en større festival i Tyskland sammen med en gruppe operasangere. Derfra går veien til flere konserter i Italia og i september skal jeg spille med symfoniorkesteret i Trier, sier Vasyl. 

Søndag er det imidlertid Ole Pers hage på Salemsveien som er konsertarena for de to pianistene som verten selv ikke nøler med å plassere i verdensklasse. (Foto: Jon Aamodt)


Før konserten søndag slapper de to pianistene av i vakre omgivelser på Salemsveien. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no