Trysnes Brygge og skjærgården utenfor lørdag ettermiddag.

Tilbakeblikk på året: Se noen filmklipp fra årets sjekterace

  Nicolai Prebensen
  28. des. 2019
  12:00
Kun få dager etter at Søgne og Songdalen Budstikke meldte at de ikke kunne arrangere race 2019 tok en gjeng entusiaster affære og satte i gang arbeidet med å likevel lage moro på lands og til vanns med mange vakre trebåter. Arrangementet ble flyttet til Trysnes Brygge og når solen strålte om kapp med de 53 startende båtene fra øst og vest, ble dagen en opplevelse for alle som var til stede. Her er et gjensyn.

Denne saken er redigert

Tidligere:
Trysnes Brygge Sjekterace er over for denne gang, og selv om artikkelforfatteren er en smule inhabil, må dette kunne sies å ha vært et vellykket arrangement.

Lørdag morgen hadde vi 33 båter påmeldt, det stilte 53. Et helt «lass» med flotte båter kom uanmeldt fra Mandal og alle vi var i kontakt med mente turen var helt fantastisk. I tillegg til deltakerne var fjorden stinn av tilskuerbåter, og det ble en båtfest uten ende. Langs løypa stod massevis av hytteeiere og heiet på sjektene.

Spektakulært
I Nett TV-vinduet ser du noen filmklipp fra dagen, og helt på slutten av videoen ser dere nærbilder av da det holdt på å gå helt galt for André Kløvfjell og Alexander Severinsen i Den Røde Lanterne. Fotografen som gjorde det spektakulære opptaket heter Arne Johannessen.
Sist oppdatert 28.12.2019 klokken 13:06 av Nicolai Prebensen

Det er ingen tvil om at Sjekteracet 2019 ble en folkefest. (Foto: Nicolai Prebensen)

Folkefest på øyene, på Trysnes Brygge og ute i fjorden. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no