- Det er gøy å se at så mange har kommet til Tangvall allerede, sier leder i Søgne handelsforening, Gunnar Pedersen til N247. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tobias til topps i Mini-Idol, Tangvalldagen avsluttet med skumparty

  Nicolai Prebensen, Jon Aamodt
  12. juli 2019
  12:35
Klokken 12.00 åpnet leder i Søgne handelsforening årets Tangvall dag. 

- Vi har satt ut 80 stoler foran scenen, og nesten alle er opptatt. Det er veldig bra at så mange allerede har kommet til torget, sier Gunnar Pedersen, som er leder av Søgne handelsforening, til N247.

Han forteller videre at det utover dagen blir mange aktiviteter på Tangvall.

- Klokken 13.00 er det Dancing Darlings som skal holde oppvisning. Klokka 14.00 skal tryllekunstneren Stainar Thelen drive «nærtrylling» og en halv time senere synges sørlandsviser tolket av Arild Sandberg og Geir Espen Flesje. Videre blir det Mini-Idol klokken 16.00 hvor Casper Kuhlmann er dommer. Han skal også opptre klokken 18.00 på scenen på torget, sier Pedersen.

Mini-Idol
Seks deltagere fra Søgne, Songdalen og Kristiansand var meldt på til Mini-Idol. I tillegg til Casper var også Karaoke-Bjøtten på plass i dommerpanelet, og Ine Repstad Hansen hadde rollen som «programleder». (Foto: Jon Aamodt).

De seks tildels meget unge deltakerne fikk fortjent skryt av panelet, både for sine opptredener og for at de hadde mot nok til i det hele tatt å stille opp og synge på direkten for alle tilskuerne.

- Det blir tett i toppen, det er helt sikkert, kommenterte Casper etter at de seks hadde fremført sine sanger. 

Dommerne brukte også lang tid før resultatlista var klar, men til slutt kunne Tobias Severinsen fra Søgne (bikdet), strekke hendene i været etter å ha blitt nummer en blant de seks som alle ble omtalt som vinnere.


I følge programmet avsluttes aktivitetene med skumparty i regi av Søgne ungdomslag klokken 19.00.

Mange tilskuere, og spesielt mange unge, hadde benket seg rundt scenen for å få med seg Mini-Idol på Tangvall fredag. (Foto: Jon Aamodt).

Bilder under: Kvelden ble avsluttet med skumparty arrangert av Søgne ungdomslag. (Foto: Søgne ungdomslag).

Sist oppdatert 12.07.2019 klokken 22:41 av Jon Aamodt

Tryllekunstneren Steinar Thelen startet Tangvalldagen på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tomine Flo Gausdal fikk kjempegode tilbakemeldinger fra dommerpanelet og sikret seg andreplassen i Mini-Idol. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no