Silya and the Sailors fikk publikum med seg fra første tone torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)

Kjempestemning i Amfiet torsdag kveld

  Nicolai Prebensen
  11. juli 2019
  22:03
Silya and the Sailors skapte kjempestemning på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. Allerede da hun og bandet entret scenen var stemningen satt, og ikke før var hun i gang, begynte publikum å danse. 

Silya er en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer.  8. mars i år slapp Silya and the Sailors sin nye EP, «Quantum Bounce», som byr på seks energiske, livsglade, sjelfulle og positive låter. Flere av disse låtene ble spilt på utescenen på Søgne gamle prestegård torsdag og for en konsert;

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Vår fotograf forteller om kjempestemning og stormende jubel da den sprudlende artisten leverte den ene fantastiske låta etter den andre.

- Publikum var helt med fra første tone, og det ble danset i det utsolgte amfiet. Silya oppfordret folk til å være med, og det var de. Hun sa også til Amfiet at hun syntes det var fantastisk at til og med sørlendinger kunne stå oppreist og gi applaus. Det var hun litt overrasket over. En kjempebra konsert med masse god musikk og mye latter, sier han.

Silya og band på superkvelden i Amfiet på Søgne gamle prestegård.
Sist oppdatert 12.07.2019 klokken 11:03 av Jon Aamodt

Et fullsatt Amfi storkoste seg på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)

Silya på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no