Mandal torsdag formiddag.

- Det er som det pleier

  Nicolai Prebensen
  11. juli 2019
  22:05
- Det er helt normalt at vi er sent ute, men i år føler jeg at vi har veldig god tid. Det er jo enda to døgn til start, sier André Kløvfjell og Alexander H. Severinsen som har for vane å skape litt ekstra oppstuss under sjekteracene i Søgne-skjærgården.

Det hele startet da André og noen venner bygget seg en av Norges raskeste sjekter for fire år siden. Året før røykla han hele Ny-Hellesund med den sjekta han hadde dengang.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

JAP
I fjor stilte han og Alexander med den minste sjekta det var mulig å finne, med en enhestekrefters motor (JAP) bygget i London.

I år stiller de med den samme sjekta som lyder navnet Den Røde Lanterne, men JAPen er ikke helt samarbeidsvillig oppdaget de to torsdag da forberedelsene til årets race startet.


Vonde rygger
Dessuten er begge svært plaget av vonde rygger, og om de kommer seg ombord er de ikke sikre på at de kommer seg ut av båten igjen. Bare tiden vil vise akkurat det. I og med at båten har en toppfart på en knop i timen regner de at årets tur vil ta cirka fem timer. 

- Håpet er at det er noen igjen på brygga for å ta imot oss når vi returnerer til Trysnes Brygge igjen rundt klokken 19.00, sier de to.
Sist oppdatert 12.07.2019 klokken 11:00 av Jon Aamodt

- Det er som det pleier med oss to, sier André Kløvfjell da han og Alexander H. Severinsen startet forberedelsene til årets sjekterace torsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no