Prestegårdsfolket, de ansatte i kulturenheten med støtte av frivillige, Søgnedesign og kunstnere, kan nesten ikke vente til torsdag kveld med å få opp feststemningen i Amfiet. (Foto: Jon Aamodt)

- Beste jeg har sett i konsert

  Jon Aamodt
  10. juli 2019
  15:01
- Vi har bra forhåndssalg, men det er fremdeles godt med billetter igjen for alle som ikke vil gå glipp av sjansen til å se Silya i amfiet på Søgne gamle prestegård torsdag kveld, sier kulturkonsulent Silje Marie Fjeldbraaten Nilsen til N247 onsdag ettermiddag.

- Silya burde være godt kjent for de fleste etter Stjernekamp-seier, deltagelse i «Hver gang vi møtes» og over 100 opptredener rundt omkring. Selv har jeg vært på mange konserter, og Silya er den beste jeg noen gang har sett, fortsetter kulturkonsulenten. 

- Et fyrverkeri i kveldstimene
- Hun har med seg de åtte musikerne i «The Sailors» når hun spiller i Amfiet, og med det været vi får i morgen må dette bli en kjempeopplevelse og et fyrverkeri i kveldstimene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Med en slik stjerneartist som gjest i bygda, og med en opptreden i utrolig flotte omgivelser ute på prestegården, håper vi folk benytter sjansen og fyller Amfiet. Oppvarmer før Silya går på scenen er forøvrig UiA-studenten MajaLu som tidligere blant annet har spilt på Kilden, avslutter konsertarrangøren.

- Den beste jeg har sett i konsert, sier Silje Marie om Silya. (Foto: Jon Aamodt)

Stjernekampvinner Silya som sammen med The Sailors spiller i Amfiet på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. (Foto: Agnete Brun)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no