Innsendt

Valgkampen: «Stor heder og ros (...)»

  Administrator
  10. juli 2019
  12:03
Stor heder og ros fra Demokratene til den dyktige næringslivslederen Tom Arne Aamot fra vakre Søgne. 

Som daglig leverer gode tjenester og tillit til folk flest.  At denne dyktige Arne  Aamot som jeg ikke kjenner - startet sin egen virksomhet som 19 åring. Han har i dag etter det jeg forstår et foretak med over 80 ansatte og en årlig omsetning på over 300 millioner kroner. Dette vil tilføre nye Kristiansand en helt nødvendig kompetanse som Demokratene vil lytte til.


Så konstaterer jeg og Demokratene at Høyre ordfører i Kristiansand, Harald Furre, dessverre er alltid mye mer opptatt av å gi 100-vis av offentlige millioner kroner til milliardær Nicolai Tangen. Tangen som ikke engang skatter til Sørlandet og Norge. 

 Tom Arne Aamot sa det så fint  "Den fortjenesten vi har setter vi inn i nye prosjekter. Derfor er tid veldig essensielt for vår virksomhet. Vi bruker heller noen runder på å bli enige med naboer, kommuner og andre involverte før vi søker godkjenning for planer. På den måten unngår vi protester og tilhørende forsinkelser før vedtatte planer kan settes ut i livet". 

Dette må være den nye tonen som folket i Søgne, Songdalen og Kristiansand skal høre etter valget den 9. september 2019 om Demokratene får din støtte.

Vidar Kleppe
Ordførerkandidat for Demokratene

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no