Hanne Sørvaag avsluttet Minusplastfestivalen med stemningsfull og god musikk. Synge kan hun, uten tvil. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det har vært fullt trøkk hele dagen

  Nicolai Prebensen
  07. juli 2019
  21:55
Minusplastfestivalen ble søndag kveld avsluttet med konserter av «Idol-Casper» og Hanne Sørvaag. I overkant av 200 publikummere så ut til å storkose seg med de to artistene, først Casper Kuhlmann og deretter Sørvaag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi har hatt fullt trøkk hele dagen. Noen perioder med litt mindre folk, men når vi holder på fra 11.00 og til et godt stykke ut på kvelden, blir det noen få korte perioder med litt mindre mennesker her. Spesielt var det mange unger her i dag, og nå som konserten er godt i gang, er det mange voksne her.

- Vi får godt igjen for dette arrangementet, både litt midler og mange hyggelige møter med folk som vil lære mer om plast og marint søppel, sier Anne Andersson til N247, mens datteren Charlotte er opptatt med å filme Hanne Sørvaag på utendørsscenen på Søgne gamle prestegård søndag kveld.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Charlotte og Anne Andersson under konserten med Hanne Sørvaag søndag kveld. Litt slitne, i følge dem selv, men veldig fornøyde med dagen på Søgne gamle prestegård. (Foto: Nicolai Prebensen.)

Hun forteller videre om et variert program hvor det ble lagt stor vekt på aktiviteter for de minste på festivalen.

- Det har vært konkurranser med spørsmål for alle aldersklasser, sorteringskonkurranse og utstilling av et lite utvalg av de 1,6 tonn plast som er plukket i år i tillegg til flere andre aktiviteter. Vi er kjempefornøyde med dagen, avslutter hun.

i overkant av 200 publikumere under konserten til Casper og Hanne Sørvaag søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no