Politiloggen for Agder natt til søndag. (Foto: Politiet)

Ny hektisk natt for politiet

  Nicolai Prebensen
  07. juli 2019
  08:56
Agder natt til søndag: - Nok en hektisk natt for politiet, men ingen større alvorlige hendelser. Et stort antall klager på støy og høy musikk fra flere private fester fordelt i hele distriktet. Politiet har ikke hatt kapasitet til å følge opp alle, skriver politiet på Twitter.

- Det er alltid noen som ikke oppfører seg greit på byen, og flere har blitt bortvist. De fleste har respektert dette, men noen få har endt opp i arrest og blir anmeldt. Majoriteten av disse hendelsene har vært i Kristiansand sentrum.
- Politiet har prioritert å være synlige i sentrum for å forebygge ordensforstyrrelser og krangling. Mye har blitt løst før det har eskalert ved at politiet har grepet tidlig inn i situasjoner står det i nattens oppsummering fra Agder politidistrikt.

Kontroll på sjøen: - Politibåten i Kristiansand har i løpet av kveld og natt til søndag hatt kontroll i samarbeid med Kystvakten. 43 kontrollerte båter, ni forelegg for manglende lanterne, tre anmeldelser for promille, En anmeldelse for uaktsom kjøring, en anmeldelse for å stukket fra kontroll og hindre politiets arbeid, skriver politiet på Twitter.

Søgne klokken 02.25: Politiet bistår med beruset gjest i Soltaveien. Viser seg etterhvert også at han kan mistenkes for å ha kjørt i beruset tilstand. Tas med til legevakt for blodprøve.
Sist oppdatert 07.07.2019 klokken 10:16 av Nicolai Prebensen

Politiloggen natt til søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no