13 grader viste badetermometeret til 95 kroner i Høllen fredag formiddag. Fire grader opp fra sist onsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Langtidsvarselet: - Delvis skyet, og en god del sol

  Nicolai Prebensen
  05. juli 2019
  14:12
Etter en lang periode med en kjølig vind fra nord og synkende badetemperaturer ser nå været ut til å stabilisere seg med noe høyere temperaturer enn det vi har hatt den senere tiden.

Førstkommende lørdag får vi noe regnbyger på formiddagen, men skyene skal forsvinne ut over dagen og solen vil titte frem før natten siger på.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Langtidsprognosene frem til og med neste helg forteller om delvis skyet oppholdsvær og mye sol. Temperaturene på dagtid vil være opp mot 20 grader og dermed ser den første fellesferieuka rimelig bra ut. Noen tropesommer er ikke meldt, men alt er bedre enn den kjølige perioden vi har vært gjennom nå.

Forøvrig er badetemperaturene på vei opp igjen etter å ha blitt målt til 9 (!) grader i Høllen 3. juli. Fredag målte N247s reporter om 13 grader i vannet på samme sted som onsdag.

God sommer.

Fremdelers ikke mange badegjester i Høllen, men nå stiger temperaturene utover i første fellesferieuke. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no