Nå kan du melde deg på sjekteracet på Trysnes neste helg. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Meld deg på Trysnes Brygge Sjekterace 2019 nå

  Nicolai Prebensen
  05. juli 2019
  10:28
N247 har åpnet påmeldingen til Trysnes Brygge Sjekterace 2019, og HER kan du gjøre det. I tillegg finner du flere «bannere» med direktelinker inn til påmeldingsskjemaet på forsiden av nettavisen.

P.S. Alle data blir slettet etter at løpet er over. 

Kart
I tillegg legger vi ut den ruten det skal kjøres race i, og vi minner om at det i «nyversjonen» av sjekteracet ikke er sikkert at det er førstemann i mål som vinner. Det bestemmer en jury som er like sterke som Høyesterett i landet vårt. Dommer derfra er vonde å anke og kan kun sendes videre til internasjonale domstoler i gitte tilfeller. Så langt går vel ikke vi?

Husk at det er noe urent farvann enkelte steder i årets løp, og det gjelder å lese kartene godt. Vi legger ut to versjoner av løypa, en på «landkart» og en på sjøkart gjengitt med tillatelse fra Kystverket.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Oppdateringer
Vi kommer senere ut med flere saker om det kommende sjekteracet som har start fra Trysnes Brygge lørdag 13. juli klokken 14.00. Regattakontoret for henting av startnummer er åpent fra klokken 12.00. Husk å ta med tape.


Vi lager to startnumre til hver båt. Du fester ett på babord og ett på styrbord side av skuta, lett synlig for dommerne.

I følge kjentfolk er løpet cirka 5,07 nautiske mil langt, og starten går i rett linje ut fra Trysnes brygge og «noe» vi setter ut på Selskjer.


Sist oppdatert 05.07.2019 klokken 10:28 av Nicolai Prebensen

"Landkartet" som viser løypa sjektene skal kjøre lørdag 13. juli. (Foto: Kystverket/N247 grafisk)

Sjøkartet som viser turen det skal kjøres neste lørdag. (Foto: Kystverket/N247 grafisk)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no