Trysnes Brygge Sjekteracet 2019 er et faktum og blir arrangert lørdag 13. juli fra Trysnes Brygge. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Spre det glade budskapet: - Det blir sjekterace likevel

  Nicolai Prebensen
  03. juli 2019
  20:59
En gjeng Søgne-entusiaster mener det er for galt at bygda ikke skal videreføre tradisjonen med et sjekterace, og onsdag kveld samlet det seg en «komité» på Trysnes Brygge. Etter et kort møte var saken i boks, og i skrivende stund er Trysnes Brygge Sjekteracet 2019 et faktum.

Ralf Georg Olsen (Trysnes Brygge), Kristian Lohne, (Trysnes Brygge Restaurant & Bar), Trond Aske (entusiast), Roger Sørli (entusiast) og alle i N247 (entusiaster), samt enda flere entusiaster til står bak arrangementet som finner sted 13. juli, altså om halvannen uke.

- Vi synes det var for galt at denne tradisjonen ikke ble videreført, og derfor startet tanken om et race i Trysnes-området å bre seg onsdag morgen. Noen telefoner og nå er vi i havn, sier Olsen til N247 onsdag kveld.

Start klokken 14.00
Han og «komiteen» som står bak skal gjøre det de kan for at dette blir et flott arrangement denne lørdagen. Ansatte på brygga vil være med alle som en for å skape god stemning både før den offisielle starten klokken 14.00, og etter målgang, gjerne langt ut i sommerkvelden.

- Vi har i kveld lagt et foreløpig program, og dette blir publisert fortløpende fremover. Påmeldingsskjema vil komme på N247 i løpet av kort tid, og vi lover flotte premier i mange klasser, og ikke minst er turen sjektene skal kjøre en flott båttur i verdens vakreste skjærgård, fortsetter Olsen.

- Vi legger mindre vekt på farta, og det kan gjerne tenkes at siste båt i mål får den største pokalen, skyter Trond Aske inn lattermildt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Spre det glade budskapet, sier Alexander H. Severinsen (med telefon) og André Kløvfjell som deltok med den minste og langsomste båten i fjorårets race. De to har allerede lovet deltakelse i årets utgave av racet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Informasjon
N247 står som offisiell nettside til sjekteracet, og det vil i løpet av kort tid komme mye mer informasjon om løpet på våre nettsider. Det vil også bli lagt ut et påmeldingsskjema hvor deltakere på en enkel måte kan melde seg på. Påmeldingen er selvfølgelig gratis.

I dagene frem til selve racet vil vi oppdatere leserne og deltakerne om arrangementet, løypekart blir lagt ut, og info om alt blir delt på flere Facebook-sider.

Følg med. Festen er alt i gang!
Sist oppdatert 03.07.2019 klokken 23:53 av Nicolai Prebensen

Deler av komiteen som ikke ville gi slipp på et sjekterace i Søgne-skjærgården. F.v.: Ralf Georg Olsen, Kristian Lohne, Trond Aske og Roger Sørli. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Årets løype er klarlagt, og vi lover noen få trange partier også i år, sier Trond Aske. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no