Leder i Søgne Handelsforening, Gunnar Pedersen inviterer alle til Tangvalldagen fredag 12. juni. Mini-Idol blir det også. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Mini-Idol på Tangvall 12. juli

  Nicolai Prebensen
  01. juli 2019
  18:18
Her kan du melde på din håpefulle til Mini-Idol fredag 12. juli, frist innen midnatt 11. juli.

- Det skjer mye på Tangvall den dagen, sier leder av Søgne Handelsforening, Gunnar Pedersen til N247.

- Fra klokken 12.00 med trylling til det hele avsluttes med skumparty klokken 19.00 i regi av Søgne Ungdomslag, vil det være aktiviteter på torvet. En av mange høydepunkter er klokken 16.00 da vi arrangerer Mini-Idol hvor selveste Casper Kuhlmann er med som dommer. Han skal også opptre etter at Mini-Idol konkurransen er over, fortsetter Pedersen.

Påmelding
Han forteller at alle som ønsker å være med i konkurransen må melde seg på via N247s skjema som det er lenket til i denne artikkelen.

- Vi har vært så heldige at N247 tar seg av denne delen av jobben og det er foresatte som må melde på sine håpefulle. Øvre aldersgrense er satt til 16 år og noen nedre grense tenker jeg ikke er nødvendig. Det regulerer vel seg selv, sier han videre og legger til at påmeldingsfrist er 11.juli klokken 24.00.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Casper Kuhlmann skal underholde i tillegg til å være dommer i Mini-Idol. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Dancing Darlings
Pedersen sier videre at det blir danseoppvisning med Dancing Darlings, trylleshow, Sørlandsviser, grilling og tivoli hele dagen.

- Vi håper på å se massevis av folk på Tangvall, i det som forhåpentligvis blir i et strålende sommervær, avslutter han.

Hele arrangementet avsluttes med skumparty på torvet klokken 19.00. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no