Nancy Sture Olsen og mannen Ralf Georg Olsen åpner landhandelen på Trysnes Brygge mandag morgen. Snart er samtlige restaureringsarbeider på anlegget fullført. (Foto: Nicolai Prebensen)

Åpner landhandelen på Trysnes mandag

  Nicolai Prebensen
  30. juni 2019
  14:33
- Vi har holdt på siden sist høst, og har vært opp mot 20 ansatte samtidig under renoveringen av anlegget, sier Ralf Georg Olsen som har ledet arbeidet på Trysnes Brygge Marina og Landhandel på vegne av PK Eiendomsutvikling som kjøpte anlegget i juni 2018.

Kostet
Han forteller at opprustingen har kostet, men at hele anlegget nå fremstår veldig bra. Leilighetene har vært gjennom en stor oppgradering og er ferdige om kort tid. Nytt tankanlegg og pumpestasjon er også på plass og den håper Olsen skal være i drift førstkommende mandag.

- Det er kun et datakort i terminalen som mangler og håpet er at dette kommer snarlig. Med en gang kortet er på plass er pumpene klare til bruk, sier han.

Mandag åpner også Nancy Sture Olsen opp dørene til en totalrenovert kolonial. Denne er satt opp av Snarkjøp Gruppen, men mye av arbeidet er gjort av butikksjefen selv. Hun og mannen Ralf har tilbragt de aller fleste helgene på Trysnes siden i fjor høst og endelig står lokalene klare.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Selv om det ikke så slik ut lørdag, lover butikksjefen Nancy Sture Olsen at dørene åpnes for publikum mandag morgen klokken 09.00. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Det blir deilig å endelig kunne åpne dørene for publikum. Det har vært mye arbeid, men samtidig veldig gøy. Jeg har ikke drevet i denne bransjen tidligere, men har vært selvstendig næringsdrivende, og har også arbeidet innen offentlig forvaltning. Jeg gleder med veldig til å komme i gang, og selv om det ikke ser ut slik i dag, står alt klart mandag morgen klokken 09.00, sier hun.

Hun vet ikke om landhandelen blir åpen året rundt.

- Det vet vi ingenting om i dag. Vi får se når senhøsten kommer. Vi er åpne for å drive kontinuerlig gjennom året, avhengig av etterspørselen, fortsetter hun.

Hun sier videre at sortimentet i butikken blir stort, men at det ikke vil være store mengder av de samme artiklene. Da N247 besøkte Trysnes Brygge lørdag ettermiddag var butikksjefen Nancy, sammen med Pernille Sture, Ida Kristiansen og Emely Roll Nygård i full gang med å fylle på varer i hyllene i det nyrestaurerte butikklokalet. Vi fant alt fra fiskeutstyr til vanlige kolonialvarer.

( Bildet viser anlegget slik det var før overtagelsen i juni 2018). 

- Du må også få med deg at vi også har egen is-disk, til kuleis, avslutter hun og haster tilbake til arbeidet.

Pernille Sture, Ida Kristiansen og Emely Roll Nygård var lørdag i full gang med å fylle hyllene med kolonialvarer. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no