Mathias (15) og Mia (14) hadde nok å gjøre med å fylle tallerkenene med Tika Masala og ris den 28. mai. Gjestene stod i kø i kjøkkenluka. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

37.000 kroner til Indias barn

  Nicolai Prebensen
  12. juni 2019
  10:57
Den 28. mai arrangerte Songdalen ungdomsskole en aksjonsdag hvor alle var invitert til å spise indisk mat, se forestillinger, gå på loppemarked i tillegg til å bli spådd, for å nevne noen av aktivitetene.


Engasjementet fra elevene og ansatte var som vanlig stort, og «sjefen», Anne Liv Nykvist sier til N247 onsdag at nettobeløpet som går til skolens fadderbarn i organisasjonen Indias barn i år er på 37.000 kroner.

Hun synes det er gøy å se engasjementet til alle ved skolen, og lover at denne rundt 30 år gamle tradisjonen fortsetter i årene som kommer.

- Det er mye læring i dette også, og engasjementet viser at vi har elever som bryr seg, det er viktig, sier Nykvist og forteller at det nytter.

Kantina på Songdalen ungdomsskole var full av elever, lærere, søsken og foresatte 28. mai under aksjonsdagen for Indias barn. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no