Innsendt
Søgne FKs herrelag vant 3-2 mot Jerv 2 i seriekampen på bortebane mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Herrene vant seriekampen på bortebane mandag

  Nicolai Prebensen
  11. juni 2019
  13:36
Av Rolf Velle, Søgne FK.

Søgne FKs A-lag var på hugget fra start i bortekampen mot Jerv på Levermyr kunstgressbane i Grimstad. Laget produserte presist og aggressivt spill, og produserte mange halvsjanser innledningsvis. Hull på byllen fikk laget først i det 32. minutt, da Mathias Andresen satte ballen inn til siden for keeper fra 7-8 meter etter litt «klabb og babb» i feltet. Espen Sørensen ble her kreditert med en målgivende pasning. Mens bortelaget så for seg å gå til pause med en ledelse, ville Jerv det annerledes. Markus Brændsrud satte inn en utligning for Jerv minuttet før pause etter dødball, i en situasjon der det var litt for mye passivitet i Søgne forsvaret.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Jerv press
Andre omgang åpnet med Jerv-press fra start, og Søgne ble presset lave. En miss i Søgne-forsvaret gjorde at Jervs kantspiller fikk slå upresset en presis ball som havnet på beinet til Aram Khalili. Khalili gjorde ingen feil, og satte inn ledermålet utagbart for keeper Jesper Augustinsen Andersen.

Deretter tok Søgne mer og mer over, var stort sett først på alle baller, og jaget en utligning. Den kom etter fint kombinasjonsspill på høyresiden, der Kevin Johansen og Espen Sørensen fant hverandre fint, før Sørensen ga Jarle Rogstad en krempasning som han enkelt ekspederte i mål. Søgne fortsatte sitt energiske spill, og frustrerte Jerv-spillerne utover i omgangen. Avgjørelsen kom etter en corner, der Kevin Vigebo slo en av sine mange «krempasninger» i kampen, denne gangen på hodet til «luftens baron», Kevin Johansen som sørget for at Søgne endelig vant igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Lasse Fardal var en av mange spillere på Søgne FKs herrelag som i følge artikkelforfatteren, la ned et godt stykke arbeid mot Jerv 2 mandag kveld. (Nicolai Prebensen, arkiv).

Beste kamp
På dagens Søgne-lag var det mange som gjorde det svært bra. Marcus Aamodt spilte sin kanskje beste kamp for sesongen på midten, der også Lasse Fardal og Jarle Rogstad gjorde en formidabel innsats. Ellers var det svært positive innhopp av juniorene Sander Tønnessen og Peder Lauvsland.

Lørdag 15. juni møter Søgne Vigør klokken 15.00 på stadion. Dette blir trolig et jevnt og tett oppgjør, men sett i lys av dagens match bør målet være tre poeng!

- Khalili gjorde ingen feil, og satte inn ledermålet utagbart for keeper Jesper Augustinsen Andersen, skriver artikkelforfatteren. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no