Mandag kveld underholdt Casper Kuhlmann Kristensen, Runde Andersen og D.D.E. mellom 3.500 og 4.000 publikummere i HaugenParken i Songdalen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Lover å videreføre tradisjonen

  Nicolai Prebensen
  11. juni 2019
  12:47
Blant gjestene i HaugenParken mandag kveld var flere ordførere fra Agder-kommunene til stede og lot seg begeistre over det de fikk se og høre.

Blant dem var også Kristiansands-ordfører Harald Furre, og mandag morgen la han ut følgende post på sin Facebook-side;

«Det måtte en Høyre-mann til for å sikre publikumsrekord og høy stemning i Haugenparken i Songdalen mandag kveld. Takk til Bjarne Brøndbo og resten av D.D.E. for gøy konsert. Også Rune Andersen og Songdalens egen Idol-stjerne Casper Kuhlmann Kristensen leverte så det holdt!»

Videre skriver ordfører Furre;
«Hvis jeg blir ordfører i Nye Kristiansand kommune lover jeg å videreføre den flotte tradisjonen med folkefest på Nodeland.

Takk til Songdalen kommune og ordfører Johnny Greibesland for invitasjon. Takk til Otto W. Eriksen og andre frivillige for initiativet og til Søgne og Greipstad Sparebank og andre støttespillere for en flott konsert!», skriver han.

- Viktig
- Det er viktig at vi har fått Songdalen på det kulturelle kartet. Det er positivt at det blir lagt merke til det vi holder på med. Nå skal vi puste ut litt, så ser vi hva fremtiden bringer, sier Otto Eriksen i en kommentar til N247, «dagen derpå».

God stemning i Haugen-Parken mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no