Innsendt
Mari Kogstad, Linn Terese Stangenes, Christina Heiland og Stacey Jacobsen under turneringen i Sandvolleyball søndag. (Foto: Olav Eieland)

Ny finalekamp for Christina og Stacey i sandvolleyball

  Administrator
  10. juni 2019
  11:01
Av Olav Eieland, Søgne Volley

Søndag var det tre Søgne-lag i aksjon, Christina Heiland og Stacey Jacobsen (fra Mandal volley) i J19, Endre Try Stousland og Kristian Eieland i G19 og et damelag med Mari Kogstad og Linn Terese Stangenes.

I duskregn var det noen kalde kamper på morgenen, men J19- og G19-lagene vant puljene sine og var klare for A-sluttspill. Damelaget havet etterhvert på en fjerdeplass.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

På G19 laget var det sykdom på begge spillerne, og de måtte dessverre trekke seg etter kvartfinalen, men å bli nummer åtte av 18 lag er akseptabelt for et lag som nesten ikke har trent sammen i vår.

Jentelaget hadde jo finalekampen fra lørdag i bena, og var litt bakpå i sine kvartfinaler og semifinaler, men trakk det lengste strået og fikk en ny etterlengtet finaleplass. I strålende solskinn, masse tilskuere og gode dommere fra arrangøren, taper de tilslutt ganske klart 0-2 mot et godt Oslo-lag med landslagspillere Silang og Seierstad.

Søgne Open
Neste lørdag venter nye tette kamper i Mandal for ungdommene, og på søndag 16. juni blir det Søgne Open på Tangvallbanene for alle som vil, både organiserte og ikke organiserte klokken 12.00. 

Dette er en turneringsserie som er kommet i gang ved støtte fra Søgne Og Greipstad Sparebank og Søgne Kommune.

Fra sandvolleyballturneringen i helgen. (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no