Innsendt
Søgne FKs Langenes gutter 11 i kamp søndag. (Foto: Gunnar Engebu)

Slagter Winther cup 2019 søndag

  Administrator
  09. juni 2019
  11:25
Av Gunnar Engebu m. fl., Søgne FK

Første kamp i dag søndag spilte vi mot HH Bo tapte 3-0 mot et bedre lag enn oss. Kamp nr 2 mot bølle tapte vi 4-2. Vi hang bra med neste hele kampen men raknet litt på slutten, en god kamp av guttene som kunne bikket vår vei hadde vi hatt litt marginer med oss. Siste kamp mot Torridal var en fyrverkeri av en fotballkamp som endte 5-4 i vår favør. Mye sjanser til begge lag. Men det en solid innsats fra alle guttene klarte vi å dra i land en fortjent seier. 

- Guttene storkoser seg på cup i Danmark og gleder seg allerede til neste år. Sier trener Kim André Nistad, Søgne Nygård gutter 11.

Langenes Gutter 11 har hatt en kjempe fin cup

- Vi har spilt to kamper i dag. 1. kamp Torridal-Søgne 3-2 seier til Søgne. Vi har hatt mange gode opplevelser og fint sportslig sier trener på laget, sier trener Reidar Johansen.

- 2. Kamp B-finalen søgne-bølle tapte vi 3-0. Vi tapte i dag mot Bølle men slo de i grunnspillet på lørdag med en 7-4 seier til Søgne.

Gutter 12 Nygård har spilt to kamper i dag Søndag. Først mot KFUM Oslo 2 og vant en viktig kamp som kunne vippet begge veier. Søgne lå under men kjempet seg tilbake og vant 4-2 i denne kampen som da sikret seg en plass i Semifinalen. Semifinalen Tapte Nygårds laget 6-2 mot Havørn fra Rogaland. Havørn vant helt fortjent denne kampen. Dermed er det Bronsefinale for Søgne Nygård gutter 12 i morgen mandag kl 10.00.

Jenter 13 hadde en semifinale plass å spille for i dag i B-sluttspillet. De spilte mot  Kåsen IL og spilte veldig bra og resultatet ble 0-0 da dommeren blåste av kampen (Skal sies at Søgne hadde et mål inne som ikke dommeren så i selve kampen) og dermed straffe konk som jentene til Søgne tapte. Jentene måtte da kjempe for 3. plassen i B-sluttspillet i kveld og den vant de helt fortjent med 4-0 seier over Skjold Sæby fra Danmark.

I alt så har alle lagene hatt en kjempe god turnering og mange lag har hatt sin første utenlands turnering. 
Sist oppdatert 09.06.2019 klokken 20:36 av Nicolai Prebensen

Gutter 12 Nygård etter kamper lørdag. (Foto: Gunnar Engebu)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no