Innsendt
Søgne FKs jenter 13 i kamp i Danmark lørdag. (Foto: Gunnar Engebu)

Slagter Winther Cup i Danmark

  Administrator
  09. juni 2019
  11:24
Av Gunnar Engebu, Søgne FK

Det er fire lag som deltar fra Søgne FK, så her kommer en liten rapport fra Danmark.

De som deltar er Gutter 11 Langenes, Gutter 11 Nygård, Gutter 12 Nygård Og Jenter 13.

Først fikk jeg sett jentene som spilte kamp klokken 09.40 på Horne Stadion. Jentene møtte hard motstand fra Austrått fra Sandnes I Rogaland. Jentene Fra Søgne lå under hele 4-0 til pause. Men de reiste seg godt i 2. omgang. Resultatet ble et 6-2 tap men jentene var minst like gode i 2. omgang som Austrått.

Gutter 11 Nygård hadde nærmest et lokalt oppgjør. De møtte nemlig Torridal IL i Danmark.

Veldig spennende kamp dette vippet litt begge veier før Søgne hadde litt tur for å si det slik. Kunne like gjerne ha ligget under både ett eller to mål. Men Ballen ville ikke i mål for Torridal.

Guttene til Søgne scoret to ganger og dermed vant de denne kampen. Denne kampen gikk også på Horne Stadion.

Horne stadion
Neste kamp var også på Horne Stadion igjen. Da var det Gutter 12 Nygård som møtte et veldig godt lag. KFUM som er fra Oslo området. KFUM var veldig gode, For å si det slik så er det lenge siden jeg har sett et slikt lag som har pasninger som sitter så godt som dette laget fra Oslo, Kampen begynte oppskriftsmessig i henhold til spillet. KFUM tok ledelsen 1-0 til pause. 

Etter pause så utlignet Søgne til 1-1 og ikke lenge etterpå fikk Søgne Straffe. Straffen ble reddet av keeperen til KFUM. Igjen kom KFUM med et mål og ledet 2-1 før faktisk Søgne utlignet igjen og dermed 2-2. Dommeren kikket på klokken og tok fløyten opp mot munnen, men han blåste ikke av kampen da Søgne guttene stormet i angrep og scoret. Et helt fantastisk angrep av guttene. Dermed hadde Søgne snudd kampen til seier. Søgne guttene vant da dermed 3-2.

Da var dag en ferdig, vant gruppa og avanserer til A-sluttspill etter solid spill i dag. Startet dagen med 3-0 over våre naboer i Holum, får så å møte et meget bra KFUM Oslo med den gamle moldespiss Arild Stavrum som trener. Etter en hard kamp hvor vi lå under 2-1 snudde våre gutter til 3-2:) siste kamp var mot Jarl fra Rogaland. Vant 6-1 og ble dermed puljevinner.
Sist oppdatert 09.06.2019 klokken 20:37 av Nicolai Prebensen

Seier: Gutter 11 Nygård i Danmark lørdag. (Foto: Gunnar Engebu)

Søgne FKs gutter 11 fra Langenes er også i Danmark og spiller cup denne helgen. (Foto: Gunnar Engebu)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no