Otto Eriksen (t.h.) og Svein Frustøl har temmelig sikkert kontroll på hele arrangementet i HaugenParken mandag ettermiddag og kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi har full kontroll, kanskje

  Nicolai Prebensen
  09. juni 2019
  15:36
- Alt unntatt gjerdene kommer på plass i dag søndag, gjerdene settes opp mandag klokken 09.00. Til og med artistene er betalt, så vi mener at vi har full kontroll, kanskje, sier Otto Eriksen til N247 søndag ettermiddag.

Han er primus motor for gratiskonserten i HaugenParken mandag ettermiddag og kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søndag var et tyvetalls personer i gang med å rigge til scenen som er leid inn for anledningen. Den faste ble for liten for D.D.E og alt utstyret de bringer med seg. I tillegg kom to rullende «kraftverk» som hver produserer 75.000 watt. D.D.E. bruker rundt 120.000 watt til sitt anlegg.

Platting
En gjeng frivillige fra Frikirken bygget platting for blant annet rullestolbrukere, og sperringer ble satt opp i området rundt parken. Toaletter var på vei inn, og boder til forskjellige frivillige lag og foreninger var ventet.

- Jeg har fått en henvendelse om at det kommer et tyvetalls beboere fra Songdalstunet, og vi må sørge for at de får satt seg under konserten. Disse i tillegg til 30 vi har spesialinvitert skal få plass på denne, sier Eriksen som var forholdsvis rolig under arbeidet.

Sjåfør
- Jeg føler at alt er på plass, og i morgen skal jeg ikke gjøre annet enn å ta turen til Kjevik for å hente Bjarne Brøndbo, og nyte konserten. Resten av bandet kommer i dag, og jeg skal ut og møte dem også, sier Eriksen videre.

Han forteller om en dugnadsånd uten sidestykke.

- Det er mange jeg har å takke for innsatsen, og når jeg tar en telefon og ber om hjelp får jeg umiddelbart positivt svar, dette er stort, sier han.

Konserten starter klokken 17.30, og Idol Casper og komiker Rune Andersen setter det hele i gang.

Meldinger
Han forteller om en mobiltelefon hvor meldingene og forespørslene tikker inn.

- Jeg har blant annet fått en henvendelse fra en ordfører-kone som spør om hun får entre scenen for å synge en bestemt sang sammen med D.D.E. Hun skal visst være god til å synge, i tillegg til å være «blodfan» av bandet.

- Jeg får snakke med Brøndbo om dette i morgen, sier han

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tom Børre (Tommen) Tønnessen stilte på få minutters varsel søndag da det viste seg at trucken som var leid inn ble for liten i arbeidet med å sette opp plattingen til de som får sitte under konserten. (Foto: Nicolai Prebensen).

Når det gjelder parkering og når publikum bør sette nesa mot Nodeland sier Eriksen at folk får sette fra seg bilene på sydsiden av sentrum.

- Det kommer 17 personer fra Lions Club Greipstad og de kommer til å ha stålkontroll på parkeringen. Jeg håper publikum vil rette seg etter deres anvisninger, sier han.

Tidlig
Når det gjelder tidspunktet for når publikum bør komme svarer han at det bør være tidlig.

- Jeg håper på stillestående køer fra Vanse til Lillesand, men så galt blir det vel ikke, avslutter han lattermildt.

Mange frivillige jobbet i HaugenParken søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Scenen som er innleid til konserten kom til parken klokken 12.00 søndag ettermiddag. En lett tankefull arrangør går gjennom hele arrangementet og finner ut at det meste er på plass. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no