Innsendt
Dette er et spennende lag som vi håper å høre mer fra, skriver Olav Eieland i artikkelen. (Foto: Privat)

- Sterkt spill av Christina og Stacey i volleyballturnering

  Nicolai Prebensen
  09. juni 2019
  09:04
Av Olav Eieland, Søgne volley

I en storturnering for gode lag fra både Rogaland, Agder og Østlandet stilte Søgne IL Volleyball i jenter 21 med Christina Heiland og Stacey Jacobsen (Fra Mandal Volley). Dette er turneringer med doble rankingpoeng og således viktig for kvalifisering til «lettere» puljeoppsett i NM junior i Oslo i August.

Det var tøff motstand med såpass mye eldre spillere, men jentene tok en grei puljeseier og fikk derfor enklere vei til A-sluttspillet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Likevel, i første A sluttspill hvor de møtte nummer to fra en annen pulje holdt det på å gå galt. Heldigvis drar våre jenter hjem siste sett 22-20 (beachvolleyball sett går til 21, men man må vinne med to poeng).

I finalen møtte jentene et godt Oslo-lag, Jentene spiller meget godt og Stacey jobber bra i blokk. Christinas styrke i serve og angrep gjør at de skaffer seg mange poeng. 

Tap
Likevel blir det et 17-21 og 17-21-tap, men et viktig sølv i turneringen, og viktige rankingpoeng å ta med seg til NM-oppsettet i August i Oslo.

På spørsmål om hva som var resepten på det gode resultatet, sier Christina Heiland at de jobbet godt og utfylte hverandre, Stacey er en høyere spiller og blokker godt, men Christina er fotrapp og teknisk. Dette er et spennende lag som vi håper å høre mer fra.

Christina Heiland og Stacey Jacobsen under turneringen lørdag. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no