- disse gulvene er så nedslitte at det er problematisk med renholdet på avdelingen, sier Tom Jørgensen (FrP). (Foto: Jon Aamodt)

Foreslår 1,5 millioner til skifte av nedslitte gulv på Søgne omsorgsenter

  Jon Aamodt
  06. juni 2019
  13:09
- Her på Søgne omsorgsenter er gulvet i enkelte rom så slitt at det er problemer med renholdet. Vi hører at matrester og annet smuss blir liggende igjen etter normalt renhold. Det samme gjelder kjøkkengruppene på avdelingene. Disse egner seg ikke lenger for matlaging og blir i liten grad brukt. I tjenesteutvalget onsdag foreslo derfor FrP at det bevilges 1,5 millioner kroner til å legge nye gulv og pusse opp de avdelingene som er mest utsatt for slitasje, sier utvalgsleder Christian Eikeland.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Sammen med partikollegene Tom Jørgensen og Gry Vibeke Aga Stubstad besøkte Eikeland omsorgsenteret onsdag ettermiddag for å se på forholdene. Han sier videre at kommunens eiendomsavdeling har denne jobben på sin liste, men mangler midler til å gjennomføre utbedringen.

- Vil unngå å bli nedprioritert
- Det skal naturligvis utføres vedlikehold her også etter at vi er slått sammen til nye Kristiansand, men da blir det flere institusjoner som kjemper om de samme midlene. Vi mener vi har penger til å gjennomføre dette nå i år, og på den måten sikre at ikke dette arbeidet blir skjøvet inn i fremtiden, sier Eikeland.

Det ble ikke foretatt avstemning om forslaget i tjenesteutvalget. Sammen med andre forslag som ble fremmet i samme møte, sendes saken videre til formannskapet for videre behandling før en avgjørelse kan bli tatt i siste kommunestyremøte før sommeren. 

Vi fremmet forslag om å bevilge 1,5 millioner kroner til oppussing her på omsorgsenteret, sier FrP-politiker Christian Eikeland som her er sammen med partikollegene Tom Jørgensen og Gry Vibeke Aga Stubstad. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no