Tabellederen ble ett nummer for store for Søgne-herrene

Søgne FK-Express 1-3 (1-1), herrenes 4. divisjon, Toyota-banen fredag kveld.

Rundt 150 tilskuere ble vitne til at et skadeskutt hjemmelag ble ett nummer for små mot tabelleder Express fra Fevik fredag kveld. Hjemmelaget bar preg av å mangle fem sentrale spillere, alle med skader. Når trener Thor Jostein Dyrnes må sette inn spillere som ikke er godt nok kjent med laget per i dag, blir det vanskelig å spille mot et godt bortelag som troner på toppen av 4. divisjonstabellen.
Første omgang ebbet ut på stillingen 1-1, hvor Jarle Rogstad scoret først på et korrekt idømt straffespark etter at Kevin Johansen ble taklet 30 centimeter innenfor 16-meteren. To minutter på overtid utliknet gjestene til 1-1. Etter dette levnet ikke gjestene Søgne mye fritt spillerom i angrep, og selv om hjemmelaget spilte jevnt med Express i 1. omgang, lå det litt i kortene ut over i 2. omgang at denne kampen skulle ende med null poeng. Express var bedre enn hjemmelaget fredag kveld.
- Surt
- Et surt tap, men de var bedre enn oss i dag, sa en skuffet trener til N247 etter kampen.
Som så ofte tidligere kom dommeren også i denne kampen noe i fokus, og Viktor Andersen ble nok snytt for et straffespark mot slutten av 2. omgang på stillingen 1-1. Hjemmelagets frustrasjon over avgjørelsen gjør at Express kan kontre tilnærmet uhindret over banen og ta ledelsen 2-1, 20 sekunder senere. Gjestenes 3. mål kom etter at en uheldig Søgne-spiller vippet ballen forbi egen keeper.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Det ble harde tak for Søgne-herrene under toppkampen på Toyota-banen på Tangvall fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Tapet fredag førte til at Søgne FKs A-lag nå ligger på en fjerdeplass på tabellen med 13 poeng. Express leder 4. divisjon med 19 poeng.
Neste hjemmekamp er mot Lyngdal lørdag 1. juni klokken 15.00 på Søgne stadion.
Sist oppdatert 25.05.2019 klokken 00:06 av Nicolai Prebensen
Her blir Viktor Andersen lagt i bakken innenfor 16-meteren uten at dommeren reagerte på fellingen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Så fornøyde blir de gjestende Express-spillerne over å score mot Søgne-herrene. En kamp bortelaget vant 3-1. (Foto: Nicolai Prebensen)