Søgne- og Songdalen Jeger og Fiskerforeninger inviterer til fiskekonkurranse i Kvernhusvannet førstkommende søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Inviterer til fiskekonkurranse: - Det blir som alltid

  Nicolai Prebensen
  21. mai 2019
  19:14
Tradisjonen tro inviterer både Søgne- Songdalen Jeger og Fiskerforeninger til fiskekonkurranse i Kvernhusvannet på vårparten.

- Førstkommende søndag klokken 13.00 starter registreringen av alle som vil delta på Krogstadhytta, bedre kjent som Speiderhytta ved vannet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Her er ingenting nytt. Vi kjører konkurranse som vi alltid har gjort, og deler ut en haug av premier til de aller fleste. Alle barn under 12 år vinner i denne konkurransen. Voksne må betale en liten avgift, men barn deltar gratis, sier Morten Lossius, leder i Søgne JFF til N247 tirsdag ettermiddag.

Han forteller videre at fisket foregår over tre timer fra klokken 14.00.

Veiing
- Klokken 17.00 samles vi ved hytta og veier opp fangstene. Vi kommer til å presisere at ålen er fredet og skal settes ut igjen. Svømmevest er heller ikke dumt å ta med, fortsetter Lossius.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Morten Lossius (bildet er tatt for en del år siden, (red.anm)) inviterer til familiedag ved Kvernhusvannet sammen med Jeger- og Fiskerforeningene i Søgne og Songdalen førstkommende søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Han lover salg av pølser og brus, mens kaffen er på «huset».

- Dette er ment som en familiedag i flotte omgivelser med et lett snev av konkurranse. Ta med hele familien og opplev en hyggelig dag i et vær som per i dag ser svært lovende ut, avslutter han.
Sist oppdatert 21.05.2019 klokken 19:14 av Nicolai Prebensen

Samlingsstedet er ved Speiderhytta ikke langt unna langenes skole. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no