Politiloggen for Søgne og Songdalen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen: Kjørte med 1,30 i promille

  Nicolai Prebensen
  18. mai 2019
  09:55
Søndag
Kristiansand klokken 04.45: En bilfører som er stoppet på E18 ved Vollevannet, mistenkes for å kjøre i beruset tilstand. Fører er fratatt førerkort og det opprettes sak. Utåndingsprøve viste 1,30 i promille.

Lørdag
Søgne klokken 15.38: Politiet opplyser at UP har stanset bilfører på Tangvall. Mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver sikres på legevakten, og sak opprettes.

Mandal klokken 08.55: Melding om kollisjon på E39 ved Vatnebakken. 

- To biler har kollidert. Personene skal være ute av bilene. Uvisst skadeomfang. Nødetatene på vei. Trafikken skal flyte greit forbi, skriver politiet på Twitter.

Politiet melder at fire personer er involvert.

- Med unntak av smerter i en skulder fremstår de som uskadet etter sjekk av ambulansepersonell. Noe nedsatt framkommelighet for øyeblikket, opplyser politiet.

Søgne klokken 03.00: En person er slått i hodet på privat adresse. Kjøres til sykehus for sjekk, vedkommende er bevisst. Politiet oppretter sak. Gjerningsperson har forlatt stedet.

Klokken 03:09 melder politiet at de har påtruffet gjerningspersonen som pågripes og kjøres til arresten.

Fredag
Songdalen Klokken 03.39: Finsland. Melding om uaktsom kjøring med biler. En bilfører anmeldt og fått beslaglagt førerkortet for uaktsom kjøring.

Songdalen klokken 04.01: - Det har også vært en del «burnin» på Lauvslandsmoen. Her har en bil trolig kollidert med et skolebygg og ødelagt noe kledning, skriver Agder politidistrikt på Twitter natt til fredag.

Torsdag
Søgne klokken 14.25: Politiet har gjennomført trafikkontroll på E39 ved Trybakken.

- Det er ilagt 23 forenklede forelegg for fart. En bilfører har fått sitt førerkort beslaglagt etter å ha kjørt i 77 kilometer i timen i 50-sone. I tillegg er to personer ilagt forenklet forelegg for mobilbruk, skriver Agder politidistrikt på Twitter.
Sist oppdatert 19.05.2019 klokken 08:26 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for bygdene. (Foto: Politiet)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no