Jan Olav Brufjell og Reidun Borøy i det nye kontoret til Jølstad begravelsesbyrå på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

- Lettere tilgjengelig her i sentrum

  Jon Aamodt
  14. mai 2019
  14:17
Tirsdag formiddag åpnet begravelsesbyråkjeden Jølstad sitt nye kontor på Tangvall i Søgne. Det tidligere Søgne Begravelsesbyrå med tilhold på Sangvik ble en del av Jølstad i 1999 og hadde etter flyttingen fra Sangvik først kontor i Haugensenteret på Tangvall. Før returen til sentrum, har byrået en periode hatt sitt lokale kontor på Linnegrøvan. 

- Det er først og fremst tilgjengeligheten som gjør at vi nå flytter på oss. Det nye lokalet med lett adkomst på bakkenivå gjør det enklere for alle å komme innom til oss, sier Jan Olav Brufjell. 

Fast bemannet
Det er Brufjell som sammen med kollega Reidun Borøy skal betjene kontoret i Søgne, og de to kollegene sier til N247 at kontoret normalt vil være betjent alle hverdager. 

- Det kan likevel skje at kontoret et ubemannet dersom vi er på hjemmebesøk eller deltar i seremonier, sier de to som er tilfredse med å ta i bruk nyrenoverte kontorer sentralt plassert i sentrum av bygda. 

- Vi skal ha opp litt på vegger og vinduer, men lokalet er klart til bruk og det er her vi blir å finne nå, avslutter Brufjell. 

- Med plassering på bakkenivå og inngang fra fortauet har vi nå en grei beliggenhet, sier Jan Olav Brufjell og Reidun Borøy. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no