Astrid Kløvfjell og ordfører Astrid Hilde klippet sammen det røde båndet og markerte åpningen av Arena Søgne mandag. (Foto: Jon Aamodt)

Feiret Arena Søgne og OpenMind

  Jon Aamodt
  13. mai 2019
  17:15
Dagsenteret for personer med nedsatt funksjonsevne har nå flyttet inn i nye og fremtidsrettede lokaler sammen med Kulturhuset OpenMind på Linnegrøvan. Samtidig har dagsenteret fått nytt navn og heter nå Arena Søgne. 

Arena Søgnes tilbud er i tillegg til store aktivitetsrom utvidet med en ny spennende sanseavdeling som er oppdatert med siste innen datateknologi, og det er investert store summer for å gi brukerne et funksjonelt og spennende tilbud.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er kjekt å se resultatet her i dag og det blir spennende å se hvordan vi får til sambruk mellom aktivitetene på dag- og kveldstid, sier kommunalsjef Jon Wergeland til N247 når Arena Søgne og OpenMind mandag hadde invitert til offisiell åpning på Linnegrøvan. 

- Spennende og bra innhold
- Det ligger mye god vilje og stor innsats for å få til et funksjonelt bygg, tilføyer avdelingsleder for barne- og ungdomskultur Roar Borøy. 

Han tror det nye anlegget vil by på mye spennende og bra innhold for alle brukerne.

- Dette er et godt eksempel på hva vi kan få til, en vinn vinn situasjon ikke bare med tanke på økonomi, men det viser også en større forståelse for samhandling, sa ordfører Astrid Hilde (Ap) før hun sammen med en av brukerne, Astrid Kløvfjell klippet det røde båndet og markerte åpningen av senteret. 

Ordføreren var også fornøyd med den økte oppslutningen med opptil 50-60 ungdommer innom på OpenMind på kveldstid.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ordfører Astrid Hilde (Ap), leder av tjenesteutvalget i Søgne, Christian Eikeland (FrP), kommunalsjef Jon Wergeland og kommunalsjef Svein Resset var blant gjestene da Arena Søgne og OpenMind inviterte til åpningsfest mandag. (Foto: Jon Aamodt).

- Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sa kommunalsjef Svein Resset som helt siden 2014 i større eller mindre grad har vært involvert i realiseringen av prosjektet på Linnegrøvan.

- Gratulerer til dere som skal bruke Arena Søgne. Det blir spennende å følge dette når vi om ikke lenge skal inn i den nye Kristiansand kommune, fortsatte Resset. 

Fornøyde brukere
Tor Stonny Knutsen, leder av OpenMind og Trine Lise Enersen, enhetsleder i enhet for livsmestring var storfornøyde med resultatet etter ombyggingen på Linnegrøvan.

- Det er stort å stå her i dag etter en lang prosess. Nå har vi fått et hus som hele bygda kan ha nytte av, sa Enersen før det vanket blomster til svært mange som har vært involvert i å skape det som i dag er blitt til OpenMind og Arena Søgne.

Leder av Søgne kulturskole, Roar Borøy akkompagnerte Tobias Severinsen under markeringen på Linnegrøvan mandag. (Foto: Jon Aamodt)

Arena Søgne og OpenMind, samlokalisert på Linnegrøvan. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no