Nygård mot Nygård under Kiwi Tangvall miniturnering søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Ingen vinnere, og derfor heller ingen tapere

  Nicolai Prebensen
  12. mai 2019
  15:10
Søndag ettermiddag startet årets Kiwi Tangvall miniserie, et arrangement for 7-åringer som spiller fotball på skolelag. Miniserien går over tre søndager på våren og tre søndager etter sommeren.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi arrangerer denne serien i stedet for å reise rundt med de svært unge spillerne i en tradisjonell serie. Det mener vi i Søgne FK er for tidlig, og derfor gir vi spillerne en anledning til å spille turneringsspill i nærmiljøet. I år har vi også invitert Greipstad IL og IK Våg og i dag stiller to lag fra Songdalen, sier Jarle Olafsen som er trenerkoordinator og ansvarlig for FFO samt fotballakademiet i klubben.

10 lag
Søndag var 10 lag i aksjon på Toyota-banen på Tangvall og Olafsen forteller at 2012-kullet er historisk stort i Søgne FKs historie.

- Vi har i alt 80 2012-spillere i klubben og er desidert det største i klubbens historie. Det er Nygård skole som er dominerende her og bare i dag stiller skolen med fem av totalt ti lag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det var liv og røre på Toyota-banen på Tangvall søndag ettermiddag. Her er det to lag fra Nygård skole som spiller turnering. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Denne turneringen er ikke annet enn lek og moro, og vi noterer oss ikke mål eller resultater. Alle spillerne blir premiert av Kiwi som om de har vunnet. Det finnes ingen vinnere og derfor heller ingen tapere i denne serien, avslutter han.

De neste miniturneringene er 2. juni og 16. juni.
Sist oppdatert 12.05.2019 klokken 21:25 av Nicolai Prebensen

Jarle Olafsen i Søgne FK er ansvarlig for turneringen, men det er lagene som står for rigging av baner og salg i kiosken. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tett fight på Toyota-banen på Tangvall søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no