Spa-banen i Belgia, en superrask bane på 913 meter. Her skal det kjøres kvalifisering og finaler lørdag og søndag. (Foto: Privat)

Try klar for VM-runde på Spa-banen

  Jon Aamodt
  11. mai 2019
  10:44
- Nå er banen pugget, og jeg tror at dette blir den raskeste banen vi kjører på i år, sier Pål Try som fredag er på plass i Belgia for å kjøre sin andre VM-runde når FIA World Rallycross Championship, runde tre, kjøres på Spa-banen denne helgen. 

Han antyder hastighet på på opptil 200 kilometer i timen på den Belgiske banen når Supercar-bilene kjører sine kvalifiseringsheat og finaler lørdag og søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er andre gang Try deltar i det eksklusive selskapet som kjemper om VM-tittel etter at han debuterte i klassen under løpene i Abu Dhabi 5. og 6. april i år. Til løpet på Spa-banen har Try med seg Lars Wilhelm Andersen som spotter og Svein Frustøl som oppsettansvarlig. I tillegg har han med seg Vetle Try som «reservesjåfør».

Det kjøres to kvalifiseringsheat lørdag og to nye heat søndag formiddag. Semifinale og finalerunde kjøres fra klokken 15.00 søndag. 

Vetle Try er med til Belgia som "reserve" for pappa Pål. (Foto: Privat)

Pål Try starter i første heat når kvalifiseringen startet på Spa lørdag. (Foto: Skjermdump fra FIA World RX direktesending på youtube)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no