- Det blir lange dager, spesielt når vi bygger om butikken. Det gjør vi jo rett som det er, sier Søgne-jenta Anne Kristine Andreassen Trydal (31) til N247. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Dette er helt vilt

  Nicolai Prebensen
  10. mai 2019
  19:46
Anne Kristine Andreassen Trydal (31) er født, oppvokst og bor i Søgne. For to år siden ble hun daglig leder av Coop Prix butikken i Tveit og startet med å bygge om hele butikken.

For en stund siden tikket følgende melding inn til den blide og hardtarbeidende ettbarnsmoren:

«Prisen «Årets Komet» tildeles den Coop Prix-butikken med høyest omsetningsvekst i 2018. Coop Prix Tveit kan vise til en omsetningsvekst i 2018 på nesten 16 prosent.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I en pressemelding fra kjeden svarer hun at dette er helt vilt.

- Jeg hadde jo selvsagt et lite håp om at vi skulle vinne, men jeg ble likevel veldig overrasket da vår butikk ble ropt opp som vinner. Det er en fantastisk følelse å vinne denne prisen, og det gjør oss enda mer motiverte til å fortsette den gode jobben og stå på for kundene våre, sier Trydal.

- Fantastisk team
- Jeg jobber sammen med et helt fantastisk team, og jeg er kjempestolt av alle kollegene mine. Jeg vil gjerne få takke alle sammen for en utrolig innsats, sier Trydal i pressemeldingen.

Tidlig i inneværende uke var butikksjefene i kjeden samlet til et årlig arrangement hvor Andreassen Trydal ble hedret og kom hjem med «en solid slump penger» til felles sosial hygge for alle hennes 12 ansatte og en tur til Svalbard på kjedens regning til seg selv.

- Dette er ikke min fortjeneste alene, sier hun til N247 fredag ettermiddag.

- Samme økning i fjor
- Jeg vil gjerne få takke alle sammen for en utrolig innsats gjennom disse to årene jeg har vært her. Vi hadde tilnærmet samme økning i 2018, og det var ikke forventet, fortsetter hun.

Hun forteller videre at det er ganske vanlig at omsetningen øker når butikker bygges om, men at omsetningsøkningen gjerne demper seg i årene etter. Derfor var hun i full gang med å bygge om på nytt da N247 var på besøk.

- Vi kan ikke sole oss i glansen lenge. Denne jobben krever hardt arbeide, og det blir mange lange dager her i Tveit.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Anne Kristine Andreassen Trydal fra Søgne foran butikken du lett finner i Tveit hvis du bommer på avkjørselen til Kristiansand Lufthavn Kjevik. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Nå bygger vi om igjen, og derfor må du ikke fotografere meg slik at buksene mine synes. Jeg er ikke korrekt uniformert i dag, jeg bygger butikk, sier hun lattermildt og legger til at hun ikke jobber med kundene i dag.

Faktisk har hun lagt seg på et nivå hvor hun bygger om butikken tre ganger i året, noe som tydeligvis har gitt resultater.

- Det er i de perioden det jobbes ekstra hardt, sier hun og understreker igjen de fantastiske 12 medarbeiderne hun har, de fleste på ønsket deltid. Hun har ansvaret for i alt rundt fem årsverk og omsatte i 2017 for 25.896 millioner kroner.

- Jeg vet ikke om det er hemmelig, men jeg tror vi passerte 28 millioner kroner i omsetning i fjor, avslutter hun forsiktig.

Anne Kristine Andreassen Trydal i sitt rette element, blant matvarer i Coop Prix-butikken i Tveit i Kristiansand. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bildet er fra tidligere denne uken da Anne kristine mottok hyllesten av kjeden for å drive den butikken med prosentvis størst omsetningsøkning. (Foto: Pressebilde)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no