Seriekampen i herrenes 4. divisjon mot Farsund lørdag er avlyst. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Seriekampen lørdag er avlyst

  Nicolai Prebensen
  10. mai 2019
  17:11
Fjerdedivisjonskampen mellom Søgne FK og Farsund lørdag ettermiddag er avlyst. Det bekrefter Agder Fotballkrets fredag ettermiddag.


- Det er slik at når to lag ikke blir enige om utsettelse, blir det laget som ikke makter å for eksempel levere sykemeldinger, det laget som blir dømt til tap 0-3. Slik er bare regelverket, sier Kjell Johnsen i Agder Fotballkrets til N247 fredag.

Dermed går Søgne FK seirende ut av en kamp som aldri blir spilt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Farsund meldte fra om at de slet med å stille lag i går torsdag. Det synes vi er for sent, vi var allerede langt inne i kampforberedelsene og vi skal spille B-kamper også i helgen. Kabalen var lagt og alt var klappet og klart fra vår side. At de kommer to dager før kampstart er altfor sent, sier trener Thor Jostein Dyrnes til N247 fredag ettermiddag.

Han understreker at Søgne FK ikke er vrange, og mener at dette kunne ordnet seg hvis bortelaget tidligere hadde sett at dette ville komme.

Dyrnes sier videre at det «svinger» rundt herrelagene nå.

Spillere på vei tilbake
- Flere av de som tidligere spilte på A-laget er nå på vei tilbake, og bare B-laget har nå 25 spillere i stallen. Dette har utviklet seg til en drømmesituasjon for meg som trener for både A-og B-laget og den største utfordringen nå er at jeg har litt av en kabal å legge slik at alle får spilt kamper. Uansett er dette veldig bra for utviklingen av fotballen Søgne, sier han.

Av spillere som enten er tilbake eller på vei tilbake nevner treneren Martin Skaiå, Lennart Aamodt, Stian Aamodt og Viktor Andersen, Sistnevnte var i 2014 Søgne FKs toppscorer med over 30 mål i serien.
Sist oppdatert 10.05.2019 klokken 17:12 av Nicolai Prebensen

Trener Thor Jostein Dyrnes sier toil N247 at det er for sent å be om utsettelse to dager før kamp. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no