Farsund IL har bedt om å få utsatt lørdagens seriekamp mot Søgne FK lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Uhyre jevnt i toppen av 4. divisjon - Søgne FK kan vinne helgens seriekamp uten å spille ball

  Nicolai Prebensen
  09. mai 2019
  20:24
Lørdag spiller, med forbehold (se under), Søgne-herrene sin sjette seriekamp for sesongen. Med to poeng opp til ledende Express sier det seg selv at det er tett på toppen når Søgne per i dag ligger på femteplass på tabellen. Lørdagens kamp er satt opp mot Farsund IL.

Daglig leder i Søgne FK, Reidar Ruden sier til N247 torsdag kveld at klubben tidligere i dag fikk en henvendelse fra Farsund IL hvor de ber om å få utsatt kampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Sykemeldinger
- Grunnen til at Farsund vil utsette kampen er at de ikke klarer å stille med mer en seks spillere til kamp på Søgne stadion lørdag. Vi måtte takke nei da alle kampforberedelsene er gjort med blant annet innkjøp til kiosk. Agder Fotballkrets har i tillegg involvert seg og den krever sykemeldinger for å godkjenne en utsettelse, sier Ruden.

N247 har prøvd å nå lagets trener, Ronny Fredriksen, lagets assistenttrener, lagets assistentlagleder og klubbens daglige leder uten å få kontakt for en kommentar.

Tre poeng
Klarer ikke Farsund Il å stille lag lørdag «vinner» Søgne-herrene 3-0 og tar med seg tre poeng videre uten å være i nærheten av en fotball lørdag. Farsund IL får bot.

Søgne FK har 10 poeng på fem seriekamper. Det samme har Flekkefjord, Fløy-Flekkerøy 2 og Jerv 2. Det er kun Express som har tolv poeng så langt. Like bak Søgne er det Vigør som innehar sjetteplassen med ni poeng. Alle lag har spilt fem kaper denne sesongen.

Gress
En endelig bekreftelse på om det blir kamp eller ikke kommer på N247 fredag. Kampen er satt opp til å spilles på gresset på Søgne stadion klokken 15.00.

Det kan bli kamp-fri for Morten Dalene og resten av Søgne-herrene lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no