Karen Elisabeth Leithe Abrahamsen oppfordrer alle til å ta med seg mobilen til Søgne gamle prestegård søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kultursøndag: - Ta med mobilen til Søgne gamle prestegård

  Nicolai Prebensen
  12. mai 2019
  10:00
- Ta med mobilen, søndag blir det gamle saker i nytt format.

Denne litt uvanlige oppfordringen kommer fra Karen Elisabeth Leithe Abrahamsen ved Søgne gamle prestegård som førstkommende helg arrangerer Kultursøndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

App
- Vi har blitt hypermoderne og har laget en app hvor alle som kan lese og selvsagt har en mobiltelefon kan vandre rundt på prestegården og bli informert om det stedet du befinner deg på. Enten det gjelder tuntreet eller runesteinen. Appen oppdaterer seg etterhvert som du beveger deg rundt, sier hun

Beacon og Kahoot
- Klokken 12.00 samles vi her og går gjennom nedlastingsprosessen sammen. Deretter kan publikum gå denne historiske beacon-løypa som avsluttes med Kahoot-konkurranse i kultursalen klokken 14.00, fortsetter kulturkonsulenten.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Slik ser den nye appen til Søgne gamle prestegård ut. Prøv den søndag. (Skjermdump fra Google-play). 

Hun forteller videre at det laget som vinner får billetter til familieforestillingen «Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow» i Amfiet i sommer.

- I tillegg skal Gerd Lillian lage «slopsekage» i kafeen klokken 12.30 og kulturkonsulent Magne Hagland vil fortelle om den nyutgitte boken «Dø, om så det gjelder» i kultursalen klokken 13.30.

- Dette blir en spennende og hektisk ettermiddag på Søgne gamle prestegård, og vi her på tunet håper selvsagt på fullt hus og stormende jubel, avslutter Leithe Abrahamsen.
Sist oppdatert 12.05.2019 klokken 10:09 av Nicolai Prebensen

I tillegg til å gå en digitalguidet tur på prestegården vil blant annet Gerd Lillian vise deg hvordan du lager slopsekage til 17. mai. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no