Benedicte Andresen er daglig leder i FSC Søgne og ser frem til å bli en del av Norges nest største treningsenter-kjede. (Foto: Nicolai Prebensen)

Blir del av Norges nest største treningssenterkjede: - Her var det jubel

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  14. mai 2019
  15:48
Stamina Trening (ST) og Family Sports Club (FSC) slår seg sammen etter at FSC på sin generalforsamling 27. februar vedtok å selge aksjene i kjedekontoret etter et tilbud fra ST/Norsk Treningshelse (NT). De 14 lokale treningssentrene i FSC forblir lokalt eid og knyttes inn i en felles kjede med Stamina Trening AS.
 
Helsefremmende arbeid
- De to største eierne i NT, idrettslegen Arne Instebø og Trond Mohn, har ambisjoner om å videreutvikle driften av Norges nest største treningssenterkjede, nå også med en sammenslåing med Family Sports Club som med sitt kjedekontor nå blir en del av Stamina Trening AS. Mohn har et brennende engasjement for helsefremmende arbeid og et sterkt ønske om å være med å bidra til en bedre folkehelse. Sammen med gründer Instebø tar han enda et skritt i sitt bidrag til markant og innovativ endring av treningsbransjen, skriver de to sammenslående enhetene i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Dette er som å vinne i Lotto, sier daglig leder ved FSC Søgne, Benedicte Andresen til N247 tirsdag formiddag.

Hun forteller at alle gleder seg over avtalen og at noe av det beste er at navnet på kjeden beholdes samtidig som de lokale eierne fortsatt eier FSC Søgne.

Jubel
- Her var det jubel da nyheten ble kjent. Stamina bytter navn til Family Sports Club, det er FSC Norge som er kjøpt opp og i og med at kjeden blir nest størst i landet vil vi kunne tilby medlemmene et svært mye bedre tilbud rent medisinsk, i tillegg til alle de tjenestene vi har i dag. For en liten sum i måneden tilbyr vi garantert legehjelp samme dagen forespørselen kommer. Enten via en app eller video. Ved behov sørger systemet for at vi kan tilby tilnærmet all slags ekspertisehjelp ved behov raskt, og FSC er den eneste kjeden i Norge som stiller med en så bred ekspertise på kort varsel, sier hun videre.

I tillegg vil kjeden ha sin egen vakttelefon og blir et medlem skadet som følge av aktivitet i helgene, vil vi være tilgjengelige via denne vakttelefonen og hjelpe til med det som er nødvendig, avslutter hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Daglig leder i FSC Søgne, Benedicte Andreassen er strålende fornøyd med sammenslåingen som trer i kraft i august i år. (Foto: Nicolai Prebensen).

Aktivitet som medisin
- Etter sammenslåingen har kjeden 56 senter og over 70 000 medlemmer, og er Norges nest største treningskjede. Sammen med Norsk Treningshelses Idrettsmedisinske avdeling i Bergen dannes grunnlaget for et ytterligere utvidet helsetilbud til Stamina Trening og Family Sports Club sine medlemmer. Med bakgrunn i helseutviklingen tilbyr vi en unik kombinasjon av helsetjenester og fullservice treningssentre, med en enestående lokal tilstedeværelse i store deler av Norge, skriver kjeden i pressemeldingen.
Sist oppdatert 14.05.2019 klokken 19:54 av Nicolai Prebensen

Etter sammenslåingen beholder Family Sports Club Søgne navnet på tross av oppkjøpet. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no