Formannskapet i Søgne vil arrangere årlig Solfest i Søgne og har valgt byrået Best Event til samarbeidspartner for prosjektet. (Foto: Vidar Ertzeid, arkiv)

Vil arrangere årlig solfest i Søgne

  Jon Aamodt
  30. apr 2019
  17:25
Formannskapet i Søgne var tirsdag ettermiddag samlet til et ekstraordinært møte. Kun en sak stod på programmet: Markering for innbyggere i forbindelse med overgang til ny kommune. 

Formannskapet behandlet saken for lukkede dører ettersom sakspapirene inneholdt opplysninger som regnes som forretningshemmeligheter. 

Årlig solfest
Da møtet igjen ble åpnet ble det klart at formannskapet velger byrået Best Event sitt arrangement med navn Solfesten. Formannskapet ønsker å gjøre dette til et årlig arrangement, og det er satt ned en prosjektgruppe som skal følge opp byrået i det videre arbeidet. 

Denne gruppen består av ordfører Astrid Hilde (Ap), opposisjonsleder Tom Løchen (H), en representant fra Søgne barne- og ungdomsråd og en representant fra administrasjonen i kommunen.

Det er tidligere kommet frem ønske om at den planlagte festen skal holdes i området Høllen - Åros. 

Etter et lukket møte tirsdag vedtok formannskapet i Søgne å markere Søgne med en årlig solfest. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no