Utrykningsleder i KBS Søgne og Songdalen, Carl Martin Moseid fikk raskt kontroll på brannen ved hjelp av utstyret på brannvesenets framskutte enhet. (Foto: Nicolai Prebensen)

Fire mindreårige ungdommer erkjenner å ha tent på bussbu

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  19. apr 2019
  19:20
Brannvesen og politi rykket ut til Agderstrand i Søgne langfredag etter melding om at ungdommer har satt fyr på et busskur. Det var politiets operasjonssentral som meldte om hendelsen like etter klokken 19.00 fredag. 

Det var utrykningsleder ved KBR Søgne og Songdalen, Carl Martin Moseid som ankom brannstedet først. Han fikk slukket brannen raskt ved hjelp av utstyret på brannvesenets fremskutte enhet. 

Gode vitnebeskrivelser
Politiet fikk gode vitnebeskrivelser av gjerningspersonene og søkte med hund i et område ikke langt fra brannstedet. Etter det N247 kjenner til skal flere mistenkte være pågrepet like etter klokken 19.30 fredag kveld. 

Klokken 20.18 opplyser Agder politidistrikts operasjonseder, Miriam Stausland at politiet har vært i kontakt med fire mindreårige ungdommer som har erkjent å ha tent på bussbua.

- Saken blir anmeldt og politiet varsler pårørende.

I følge vitner til hendelsen skal disse ha sett at det er blitt kastet bensin inn i bua og deretter blitt tent på.
Sist oppdatert 19.04.2019 klokken 20:33 av Nicolai Prebensen

Et busskur ved Agderstrand i Søgne ble påtent langfredag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Politi og KBR Søgne og Songdalen rykket ut til Agderstrand etter melding om brann i et busskur fredag kveld. Politiets hundepatrulje pågrep ungdom kun få minutter etter hendelsen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no