- Det var dette synet som møtte oss fredag morgen, sier Helge Stray, her med sønnene William (7) og Oliver (4) etter at de har fjernet skiltene fra garasjen og lagt dem langs veien. (Foto: Privat/Nicolai Prebensen)

Fant vikepliktskilt oppetter garasjen

  Nicolai Prebensen
  19. apr 2019
  16:27
- Slik våknet vi opp fredag morgen. Ukjent hvem som står bak, men skiltene stammer fra krysset nede ved hovedveien, skriver familien Stray til N247 fredag ettermiddag.

Familien referer til bildet de har sendt redaksjonen.

- Dette er skadeverk, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt.

Det var ved nitiden fredag morgen at familien Stray våkent opp og fant to vikepliktsskilt oppetter garasjen på Årosveien. 

- Spesielt
- Det var litt spesielt å se, og det må ha vært flere personer som har røsket opp skiltene og båret dem opp til oss. Hvorfor aner jeg ingenting om. Det ene skiltet er blytungt fordi fundamentet fremdeles henger på, og at vi er i nærheten av hundre kilo er jeg ikke i tvil om, sier Helge Stray når vi møter han hjemme fredag ettermiddag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

De to skiltene som er flyttet på er tatt bort fra krysset Årosveien Konvallveien og det andre fra innkjørselen til blant annet huset til familien.

I tillegg er flere skilt snudd 180 grader i den nederste rundkjøringen på Hølleveien og dette liker politiets operasjonsleder dårlig.

Skadeverk
- Dette er rent skadeverk og er straffbart. Det er én sak for dere lokalkjente i bygda, men vi er midt i en ferie, og turister kan fort havne i uhell når skiltingen langs vei blir feil. Vi sjekker denne saken nærmere, sier operasjonsleder Odde fredag ettermiddag.

Vikepliktsskiltene i rundkjøringen på Hølleveien er også snudd i løpet av natt til fredag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Her fra utkjørselen til Årosveien er vikepliktsskiltet røsket opp fra veiskulderen og båret opp til familien Strays hus. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no