Herman, Linnea Marie, Josefine og Ingrid Kristine storkoste seg med den "nye" lekebilen som nylig ble satt ned på Sanden i Høllen. (Foto: Sverre Høyem)

- Det kommer en båt også

  Nicolai Prebensen
  12. apr 2019
  15:41
Nylig investerte ingeniørvesenet i Søgne kommune tre nye griller på Sanden i Høllen. Nå kommer det mer til stedet.

- Den bilen som ble for mye i den nye lekeparken på torvet på Tangvall har fått et strøk maling og er nå på plass på Sanden. Da vi så hvor fort dette ble populært for de minste 
ringte vi til Jonny Haraldstad som driver bedriften Barnehageprodukter, og bestilte en båt som skal ned til stranda i Høllen. Den er sannsynligvis på plass før helligdagene nå i påska, sier Tor Otto Kjær, uteleder i Søgne kommunes ingeniørvesen til N247 fredag ettermiddag.

- Den bilen som står der nede nå er produksjonsnummer tre. Den første bilen gikk til Tånes skole og den andre til Blåsmoen barnehage. Akkurat nå holder vi på med en buss som skal til Stryn, så vi begynner på denne bestillingen fra kommunen på mandag. Er vi heldige er båten på plass før skjærtorsdag, sier Haraldstad til N247 på telefon fra produksjonslokalene i Mandal.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Sanden i Høllen har fått et godt løft denne våren. Nå kommer en lekebåt i tillegg til bilen og de tre nye grillene som nylig ble satt opp. (Foto: Nicolai Prebensen).

Når båten er på plass, vil Sanden ha fått et skikkelig løft denne våren til glede for både store og små gjester i området ved Søgneelvas utløp.

Dette bildet er fra da Barnehageprodukter feiret sitt 15-års jubileum. Bilen er gjenkjennelig, og er det et vikingskip som kommer til Sanden senere i påska? (Foto: Jon Aamodt)

Lekebilen som plutselig dukket opp på Sanden i Høllen nylig. Snart kommer også en båt for de minste å leke i. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no