Visesjefsspyler i Karets venner, Ole Dag Kittelsaa håper at venneklubben får litt sympati fra kommunen etter at de i år igjen rydder og steller i stand hele piren til sommergjestene kommer når sola igjen varmer vinterhvite kropper. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi håper kun på litt sympati

  Nicolai Prebensen
  10. apr 2019
  17:47
Tre dager tidligere enn i fjor var Karets venner igjen i gang med å rydde opp og gjøre det rent og fint nede ved seilerhytta og på piren i Høllen før sommersesongen.


Under vårdugnaden i fjor fikk vi følgende svar da vi spurte om hvor mange år de hadde ryddet ytterst i Høllen.

- Det er vel over ti år siden, men det må du sjekke. Vi husker ikke sikkert når vi bygget benkene og «pusset opp» piren. Finner du ut av det er det det samme antall ganger vi har tatt vårrengjøringen her nede, sa medlemmene like etter at de hadde spylt bort siste rest av vinter der hvor sommergjestene snart legger se til for å bade og kose seg under en brennhet sommersol, forhåpentligvis.

15 år
Etter en sjekk med Arnfinn Håverstad, pensjonert ute- og turgeneral i Søgne kommune, viste det seg å være rundt 15 år siden. Tiden flyr...

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det er ingen tvil om at Ole Dag Kittelsaa har gått i god skole hos sjefsspyler Jens Kristensen. Det er ingenting å si på stilen, i alle fall, (Foto: Nicolai Prebensen).

- Det var mange som satt og så på oss da vi begynte i dag, men da de fikk en fornemmelse av at de måtte hjelpe til forsvant de fort, sier visesjefsspyler Ole Dag Kittelsaa til N247 lattermildt.

- Hvorfor driver dere med dette da, er ikke dette et kommunalt anliggende?

- Jo, det er det, men vi håper jo på litt sympati fra kommunen som takk, sier han videre og gyver løs med brannslangen igjen. Godt passet på av sjefsspyler Jens Kristensen.
Sist oppdatert 10.04.2019 klokken 21:25 av Nicolai Prebensen

Sjefsspyler Jens Kristensen passer på at visesjefsspyler Ole Dag Kittelsaa rengjør krabbekloa etter alle kunstens regler onsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no