Sør-Tre AS på Linnegrøvan i Søgne utvider og får totalt 1.600 kvadratmeter butikklokale. (Foto: Jon Aamodt)

Utvider butikken til 1.600 kvadratmeter

  Jon Aamodt
  09. apr 2019
  18:56
- Det skal bli deilig å få litt mer plass, der har vært trangt enkelte steder, sier Frank Erling Abildsnes ved Sør-Tre AS, bedriften på Linnegrøvan som neste år kan feire sitt 70-års jubileum.

Abildsnes forteller at bedriften flytter glassverkstedet sitt over i nabobygget og dermed får frigjort 125 kvadratmeter ekstra butikkplass. Han understreker at glassverkstedet skal drives som tidligere, og legger til at det nå også er blitt plass til eget servicerom og delelager for el-sykler.  

- Utvider innen skog og hage
- Vi får mer plass til skog- og hageprodukter som går inn i høysesong nå. I tillegg skal vi bruke litt ekstra plass til kjøkkenavdelingen og vi får plass til enda bredere utvalg i skruer og bolter hvor vi allerede i dag har et bredt sortiment, fortsetter Abildsnes. 

Han forteller at utvidelsen har vært en større jobb en først antatt, men nå foregår sluttspurten og Abildsnes er glad for å være i rute når vårsesongen starter for fullt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det blir alltid ekstra travelt når folk starter utesesongen. Vi merker også godt når hyttefolket kommer og tar langhelg, men vi er godt i gang med utplassering av varer og den siste finpussen i de utvidede arealene, så nå bare gleder vi oss til fortsettelsen, sier Abildsnes. 

Bildet under: Det blir plass til enda større utvalg i skruer og bolter når Sør-Tre AS utvider butikken med 125 kvadratmeter. (Foto: Jon Aamodt).

- Skog. og hageprodukter har fått større plass og vi har tatt inn nye produkter i denne gruppen, sier Frank Erling Abildsnes. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no