Håndball: Opprykkskampen live mandag kveld

Når Søgne HKs kvinner entrer parketten i Tinntjønnhallen mandag kveld er det for å spille om opprykk til 3. divisjon neste sesong.
Det er mange år siden klubben har hatt et lag i de høyere divisjonene og nå er et svært treningsvillig og spillelystent kvinnelag supersugene på å klatre oppover i divisjonene.
N247 sender live tekstfeed fra kampen mot AK 28 2 som dommerne blåser i gang klokken 19.45. Følg kampen i denne artikkelen.
21:02  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne spiller i 3. divisjon neste sesong. Klarte å holde på ballen de siste 10 sekundene. VI GRATULERER etter en uhyre spennende kamp mandag kveld. Serier 22-21!
N247 kommer tilbake senere i kveld med reaksjoner og intervjuer.
21:01  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne scorer, under ett minutt igjen. 22-20.
20:59  Opprykkskampen live mandag kveld
58 min: Søgne bommer i angrep og Tomine Brodersen Sørhus redder neste angrep. 21-20, halvannet minutt igjen.
Tre minutter igjen. Søgne bryter.
20:58  Opprykkskampen live mandag kveld
26 min: AK 28 reduserer, 21-20 - elektrisk i Tinntjønnhallen nå.
20:57  Opprykkskampen live mandag kveld
55 min: To nye scoringer på kort tid. Ett til hver av lagene, 21-19.
20:55  Opprykkskampen live mandag kveld
54 min: Søgne bryter og nok et hurtigtogsløp fra Emilie Sørvær og scorer, 20-18.
20:52  Opprykkskampen live mandag kveld
52 min: Teknisk angrepsfeil fra gjestene, Søgne bommer i påfølgende angrep, AK løper inn nok en redusering, 19-18. Trener Hagen tar timeout. Åtte minutter igjen å spille.
20:51  Opprykkskampen live mandag kveld
50 min:Tross et flott forsvarsspill scorer gjestene, 19-17. Spenningen er der i aller høyeste grad. Søgne misser i neste angrep.

20:49  Opprykkskampen live mandag kveld
49 min: Søgne bryter nok et angrep, AK 28-spiller utvises for å hindre spillet. Hjemmelaget klarer ikke å score i det påfølgende angrepet.
20:45  Opprykkskampen live mandag kveld
45 min: Tremålsledelse! Emilie Sørvær dundrer ballen i mål fra kant. 19-16.
20:44  Opprykkskampen live mandag kveld
- Spill fremover, skriker trener Hagen til spillerne. Jentene lytter, går opp og scorer, 18-16.
20:41
43 min: Gjestene kaster ballen ut, Søgne i angrep skyter over. Fremdeles 17-16.
20:39  Opprykkskampen live mandag kveld
41 min: To redninger av Tomine Brodersen Sørhus. Søgne scorer, i ledelsen for første gang i kampen. 17-16.
20:38  Opprykkskampen live mandag kveld
39 min. UTLIGNER! 16-16.
20:36  Opprykkskampen live mandag kveld
Hjemmelaget bryter nok et angrep. Straffe Oda, 15-16. Fantastisk forsvarsspill fra hjemmelaget.
20:35  Opprykkskampen live mandag kveld
37 min: Søgne får straffe, Oda Sangvik Abrahamsen scorer. Stillingen 14-16. Det drar seg til...
20:34  Opprykkskampen live mandag kveld
36 min: Hjemmelaget spiller nå knallhardt i forsvar, bryter også det neste angrepet fra gjestene.
20:31  Opprykkskampen live mandag kveld
35 min: Søgne reduserer til 12-16, bryter også neste angrep fra AK 28. Scorer også i neste angrep. Stilling 13-16.
20:29  Opprykkskampen live mandag kveld
Gjestene få straffe etter to minutter. Stillingen 11-16.
20:28  Opprykkskampen live mandag kveld
Kampen i gang, hjemmelaget scorer etter 20 sekunder, 11-14.
20:27  Opprykkskampen live mandag kveld
Lagene er på vei inn på banen etter pause. Høy stemning i Tinntjønnhallen nå. Publikum er i aller høyeste grad med.
20:18  Opprykkskampen live mandag kveld
AK 28 får straffe ni sekunder før pause. Stillingen 10-14 de neste 10 minuttene. Kampen så langt har vært preget av mye upresist spill fra begge lag. Trener Hagen har noen minutter til å roe jentene ned i en kamp som kanskje er preget av litt nerver?
20:15  Opprykkskampen live mandag kveld
Ett mål til hver av lagene. Ett minutt igjen av omgangen, stillingen 10-13.
20:14  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne reduserer igjen. Stillingen tre minutter før pause, 9-12
20:11  Opprykkskampen live mandag kveld
Timeout til gjestene, fem minutter igjen av 1. omgang. Fremdeles er stillingen 8-12 i en noe < > kamp med mange feilpasninger.

20:07  Opprykkskampen live mandag kveld
Keeper Tomine Brodesen Sørhus redder mesterlig. Påfølgende angrep ender med scoring for Søgne av Mari Skuland. Stillingen etter 23 minutter, 8-12.
20:05  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne reduserer igjen, bryter raskt angrepet fra gjestene, men blir selv brutt i eget angrep. Søgne gjenvinner ballen, og blir brutt igjen. Stillinen etter 20 minutter, 7-12.
20:03  Opprykkskampen live mandag kveld
Kristiansandslaget får en spiller utvist. 18 minutter spilt, Giv Akt 2 scorer, 6-11.
20:02
Oda Sangvik Abrahamsen reduserer med nok et straffekast. Stillingen 6-10.
20:00  Opprykkskampen live mandag kveld
Mye upresist fra hjemmelagets side til nå. Etter 15 minutters spill er stillingen 5-10.
19:59  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne reduserer igjen. 5-8.
19:58
12 minutters spill. Oda Sangvik Abrahamsen reduserer til 4-8.
19:57  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne sliter i forsvar og angrep. Etter 10 minutters spill er stillingen 3-8.
19:53  Opprykkskampen live mandag kveld
Nye to mål til gjestene. Stillingen er nå 2-6.
19:52  Opprykkskampen live mandag kveld
Søgne reduserer til 2-4 på straffe ved Oda Sangvik Abrahamsen.
19:51  Opprykkskampen live mandag kveld
En litt svak start på kampen. Gjestene leder 1-4 etter fem minutters spill. Trener Hagen på Søgne HK har tatt timeout.
16:31  Opprykkskampen live mandag kveld
Kampstart er klokken 19.45. Vi er tilstede i Tinntjønnhallen og starter sendingen cirka klokken 19.40. Feeden oppdaterer seg selv hvert 2. minutt.
Sist oppdatert 01.04.2019 klokken 22:36 av Jon Aamodt
Line Govertsen Bjelland kamp tidligere i år. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)