- Send oss dine beste vårbilder og vær med i trekning av gavekort fra lokalt næringsliv. (Forsidebildet er fra en tidligere konkurranse. Foto: Vegard Kristiansen). (Foto: @alexxwinter123)

Send oss dine vår- og påskebilder

  Jon Aamodt
  14. apr 2019
  08:41
Vi skriver april måned, vårjevndøgn er passert og solas høyde over horisonten øker for hver dag. Naturen våkner til liv og innbyr til utendørsaktiviteter, hagestell, båtpuss eller kanskje en dag med strandrydding.

N247 inviterer igjen leserne til å dele sine beste bilder på Instagram med emneknagg #n247no, eller sende bilder på e-post til redaksjonen@n247.no.

- Vi premierer de beste
Redaksjonen er alltid åpen for bilder og tips, og i denne runden er vi særlig opptatt av bilder som viser mennesker i alle sammenhenger som assosieres med våren, lysere og varmere dager og kvelder samt bilder som er knyttet til påskehøytiden, enten du er på fjellet, i Syden eller hjemme.

Premier i form av gavekort fra lokalt næringsliv venter på de bidragene som vår selvoppnevnte jury velger ut. Frist for innsending til denne trekningen er fredag 26. april, men ikke nøl, send dine beste vårbilder allerede nå og vær med når juryen gjør sine valg. 

@frknygard har delt dette bildet fra Søgne-skjærgården.

Bilde sendt til #n247no fra @sjoeberg81, (Kristina Sjøberg).

«April I Think». Foto: @anneprestvold.
Sist oppdatert 14.04.2019 klokken 09:00 av Nicolai Prebensen

Crokus i blomst. (Foto: @mammasol92)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no